Un nou Ansamblu Rezidential construit in cartierul Drumul Taberei

in Proiecte de case

Un nou ansamblu de locuinte prinde contur in Bucuresti, apartamente si garsoniere noi in Sectorul 5, zona Prelungirea Ghencea, pe Strada Drumul Ghindarilor, o zona linistita si in plina dezvoltare din oras ce cuprinde numai constructii noi.

Ansamblu residential Drumul Taberei

NEWCASA Residence promite sa satisfaca nevoile persoanelor aflate in cautarea unei locuinte, adaugand unui apartament modern, o gama larga de facilitati.

Un prim proiect NEWCASA1 Residence este finalizat in proportie de 95%, si dispune de un regim de inaltime P+2E+M, ce cuprinde 10 unitati locative formate din garsoniere si apartamente de vanzare. Numarul redus de unitati locative impreuna cu o compartimentare practica, fac ca acest proiect imobiliar sa cumuleze in sine valorile de familie si conditiile pentru o viata confortabila.

Ansamblu residential Drumul Taberei

NEWCASA Residence este un exemplu de buna practica in constructia de ansambluri rezidentiale, fiind proiectate cu atentie la detalii si realizate din materiale de calitate. Imobilul este construit din cadre de beton, diafragme si plansee din beton armat, si atat pe interior cat si pe exterior s-a folosit caramida de tip porotherm. Izolatia exterioara este din polistiren de 10, urmata atat de o tencuiala decorativa cat si de placi ceramice, iar tamplaria PVC cu 5 camere impreuna cu glafuri interior/exterior. Balustradele balcoanelor sunt din inox cu sticla securizata si spatiile comune din interiorul imobilului sunt amenajate cu placi ceramice de tip gresie/granit si balustrade de inox.

Proiectul vine insotit cu doua GRADINI spatioase la parter, un adaos de BOXE pentru locatari, si de PARCARI delimitate destinate rezidentilor si vizitatorilor.

Ansamblu residential Drumul Taberei

Tipurile de apartamente disponibile cuprind, de asemenea, balcoane spatioase si incaperi special amenajate ce pot deservi drept CAMARA, iar apartamentele situate la parterul imobilului beneficiaza de o intrare separata si o curte special amenajata.

Ansamblu residential Drumul Taberei

Apartamentele sunt gata, si sunt puse in vanzare in stare finita, sau pentru cei interesati de PERSONALIZAREA LOCUINTEI, se poate oferi varianta amenajarii cu finisaje alese dupa propriul gust.

NEWCASA1 Residence - Apartamente NOI de vanzare si Garsoniere NOI de vanzare - de la 850EUR/mp

Adresa: Drumul Ghindarilor 62K

Telefon: +40 729 519 479, +40 727 083 468

Email: office@newcasa.ro

WEB: https://www.newcasa.ro/

Facebook: www.facebook.com/NewCasaResidenceConstructSRL/

Sursa: NEWCASA Residence

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!