Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa si ai copii mici - Top 3 criterii de care sa tii cont

in Diverse

A sosit momentul sa va mutati din apartamentul care vi se pare acum prea mic intr-o casa noua? Cand ai copii iti doresti mai mult spatiu si confort, astfel ca de aici si pana la dorinta de a investi intr-o casa, nu mai este decat un pas.

Casa pentru copii mici

Sursa foto

Pentru ca vrei ca cei mici sa se simta minunat in noua casa, atat acum, cat si peste 5 - 10 ani, cateva criterii de care sa tii cont sunt mai mult decat necesare.

O casa noua inseamna o investitie pe termen lung, astfel ca daca te afli in cautarea uneia, este bine sa indeplineasca cat mai multe dintre criteriile de pe lista ta.

Tu ce iti doresti sa iti ofere noua locuinta?

Iata in randurile de mai jos, recomandarile noastre:

1. Siguranta

Cand ai copii, cu atat mai mult siguranta casei este pe primul loc. Astazi, sistemele de securitate sunt la nivel inalt, prin urmare nu trebuie sa plasam o placuta inscriptionata Caine rau, pentru a tine infractorii departe.

Gama de videointerfoane prezente pe piata este tot mai mult in atntia famililor care au copii.

Prin urmare, un criteriu la care sa te uiti cand achizitionezi o casa la cheie, este sa vezi daca are instalat interfon sau si mai bine, videointerfon. In caz contrar, opteaza sa iti instalezi tu un astfel de sistem de securitate. Gratie panoului interior, in cazul in care alegi un videointerfon, cei mici ai tai vor putea sa vada fiecare persoana care suna la usa, daca sunt, sau nu, mama si tata.

2. Spatiu de joaca

Este cert ca trecerea de la apartament la curte are loc si datorita unui spatiu mai mare de joaca. In plus, cand este vreme calda, acestia se pot juca afara.

Ai grija, asadar ca noua casa sa aiba disponil un spatiu pe care sa-l dedici celor mici, sa incluzi diferite accesorii potrivite pentru exterior, fie ca este vorba de leagan, tobogan, cort sau de o zona cu nisip.

Prin urmare, daca intreaga curte a casei este exploatata la maximum, fie cu un garaj, fie cu prezenta unui foisor sau cu flori si legume, analizeaza de doua ori daca este ceea ce iti doresti pentru copiii tai.

3. Zone de interes in apropiere

Cand nu ai copii te intereseaza sa ai o locuinta cat mai aproape de job. Atunci cand apar copiii, este bine ca in procesul de achizitie al locuintei sa se tina cont de apropierea de un alt tip de zone de interes. Acestea sunt gradinita, scoala, parc, centre sportive sau o clinica care sa includa specializarea pediatrie.

Chiar daca voi amandoi detineti masina, este bine ca atunci cand se vor face mari, copiii sa poata ajunge repede la scoala, liceu, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

O casa in afara orasului are un pret mult mai avantajos. Intrebarea care se pune este daca renteaza, dat fiind faptul ca ei vor creste si vor vrea sa poata pleca singuri ca sa se intalneasca la mec sau la cinema cu colegii lor.

Este important sa constientizezi nevoile copiilor tai la diferite etape de varsta si sa le asiguri acasa siguranta, confortul si, mai tarziu, intimitatea de care au nevoie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!