Oferte record de locuinte si case de vacanta la Targul National Imobiliar

in Targuri si expozitii

Targul National Imobiliar TNI, 28-30 septembrie 2018, Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Persoanele interesate de cumpararea de locuinte sau case de vacanta au la dispozitie 3 zile sa isi aleaga la TNI proprietati imobiliare la PRETURI PROMOTIONALE!

Vineri, 28 septembrie, ora 10.00 incepe Targul National Imobiliar TNI la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 30 septembrie si reuneste reprezentantii a 130 de companii ce au pregatit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Brasov, Targu Mures, dar si din SPANIA.

Targul National Imobiliar Septembrie 2018

Pretul minim pentru o locuinta in cadrul targului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, ce are suprafata de 46mp, iar pretul maxim este de 2,5 milioane EURO pentru o vila de lux, dotata cu piscina si SPA, ce este situata in zona statiunii Marbella din Spania.

Daca ne referim la Bucuresti, preturile pentru locuintele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsoniera de 30mp din zona Theodor Pallady, in ansamblul Palladium Residence si ajung pana la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere ce are o suprafata de 203 mp si o terasa de 97 mp situat in zona Floreasca, in ansamblul Laguna Residence.

TNI - Portofoliu variat, DISCOUNTURI, plimbare cu elicopterul sau chiar un apartament CADOU!

Portofoliul editiei targului imobiliar din 28-30 septembrie 2018 este extrem de variat, cuprinzand oferte pentru toate bugetele: locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, constructii in stil canadian, apartamente langa campusuri universitare, locuinte medium si de lux in zona centrala si de nord a capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanta la munte si la mare, oportunitati de investitii in Bucuresti si in provincie.

Evenimentul este dedicat atat persoanelor interesate sa achizitioneze o proprietate la cheie, cat si acelora ce au deja un teren si doresc sa contracteze un constructor cu experienta, capabil sa le realizeze casa mult dorita. Spre exemplu, o casa cu suprafata de 80mp construita de Rollux Construct la comanda, pe terenul clientului are pretul de 28.800 EURO la cheie, daca este realizata pe stil canadian (pe structura de lemn), iar acelasi model de casa costa 38.000 EURO la cheie, daca se realizeaza din caramida.

In plus, TNI vine in intampinarea clientilor cu solutii de finantare, servicii de arhitectura, design interior, home staging, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, sisteme fotovoltaice rezidentiale si solutii simple pentru transformarea locuintei intr-una sustenabila.

"Cel mai bun moment pentru cumpararea de proprietati imobiliare este in cadrul Targului National Imobiliar TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliara prezenta in cadrul expozitiei este una RECORD, iar fiecare companie prezenta la TNI a pregatit oferte speciale, pentru a face fata concurentei directe. Vizitatorii Targului National Imobiliar TNI vor avea astfel parte de foarte multe avantaje: reduceri de preturi, bonusuri, premii, discounturi, tombole si oferte speciale pe durata celor 3 zile de targ!

Printre cele mai SURPRINZATOARE premii oferite in cadrul Targului National Imobiliar din 28-30 septembrie se numara: un weekend la Brasov ce include o plimbare cu elicopterul deasupra orasului, oferit de Maurer Imobiliare si un apartament de 62.000 EURO ce poate fi castigat la un concurs organizat de Cartierul Solar!" declara Cristina BERCEA, PR Manager Targul National Imobiliar TNI.

TNI: Cererea pentru proiecte imobiliare de calitate este in crestere

Odata cu maturizarea pietei imobiliare si comportamentul cumparatorilor de locuinte s-a modificat, iar pretul nu mai reprezinta cel mai important criteriu.

"In ultimii ani, am asistat la o schimbare a mentalitatii cumparatorilor de locuinte pe segmentul mediu-plus. Acestia sunt mai atenti la calitatea locuintei, au educatie financiara si de cele mai multe ori economisesc asteptand momentul si locuinta potrivite pentru achizitie. Odata cu dezvoltarea familiei, cumparatorii se orienteaza catre locuinte aflate in oras, aproape de metrou, institutii de invatamant, parcuri si poli de business. Arcadia Apartments Domenii se adreseaza acestui tip de cumparatori, oferind apartamente de calitate in Domenii, unde principalele puncte de interes sunt la distanta de mers pe jos. La un an de la demararea proiectului, continuam sa ne respectam promisiunile fata de piata si urmarim intocmai graficul de executie. Prin urmare, primul bloc din ansamblu, vandut in proportie de 85%, va fi livrat in decembrie. Condominiul se va completa cu blocurile 2 si 3, care vor fi livrate in mai 2019 si unde 50% din apartamente sunt vandute, iar in curand vom lansa blocul 4, urmand ca anul viitor sa dam startul celei de-a treia faze de dezvoltare", declara Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Targului National Imobiliar TNI.

TNI: targ imobiliar cu finantare inclusa

Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, targul imobiliar din acest weekend cuprinde si solutii financiare oferite de institutii financiar-bancare de renume. In perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii: BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank si Libra InternetBank. Persoanele ce doresc sa achizitioneze locuinte eficiente energetic sau sa reabiliteze o locuinta pentru a deveni eficienta economic, pot aplica in cadrul TNI pentru un credit ipotecar verde GEFF de la Banca Transilvania si Unicredit Bank.

Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde a demarat o campanie speciala, iar premiul pus la bataie este un apartament in valoare de 62.000 EURO. "Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in Cartierul Solar, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita). Pana la finalul editiei de toamna a Targului National Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc inscrieri in concursul intitulat Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?, organizat de Cartierul Solar, prin care poti castiga 2 case in 3 trei pasi", ne spune Rus Adrian, Director de Marketing Cartierul Solar.

TNI: Vesti bune pentru cumparatori

Conform indicelui Imobiliare.ro, pretul mediu cerut pentru o proprietate noua in Bucuresti a ajuns in luna august la valoarea de 1.346 EURO/mp, in scadere cu 2 procente fata de luna precedenta, dar in crestere cu 2.4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Daca ne referim la apartamentele vechi, acestea s-au tranzactionat luna trecuta cu un pret mediu de 1.231 EURO/mp, in scadere cu 0,6% fata de iulie 2018, dar in crestere cu 6,7 % fata de august 2017. Aceste date ne arata ca cererea de locuinte a inregistrat o usoara corectie, datorata perioadei de concedii, dar per total preturile au o evolutie ascendenta. Ritmul de crestere incetinit al preturilor pe piata imobiliara, cresterea cererii pentru proiecte imobiliare de calitate, evolutia comportamentului cumparatorilor de proprietati imobiliare si intensificarea tranzactiilor pe segmentul locuintelor eficiente energetic ne arata ca piata imobiliara s-a maturizat. Achizitiile imobiliare in interes pur speculativ au disparut, acum se cumpara spre a locui, sau pentru a da in inchiriere.

TNI: Efervescenta pe piata locuintelor de vacanta

In ultimul an s-au intensificat tranzactiile din segmentul locuintelor de vacanta, iar 5.000 dintre cele mai atractive oferte de proprietati la mare si la munte, in tara si in Spania se regasesc in perioada 28-30 septembrie la targul imobiliar TNI. Persoanele ce isi doresc sa devina vecini cu marea au de ales din multiple proiecte imobiliare amplasate in cele mai cautate zone de pe litoral. Printre proiectele prezente exclusiv la targul din acest weekend se numara: Sunny Holiday Residence, Wave Residence, Building Stefan, Casa del Mar, Alezzi Beach Resort si First Residence.

"Foarte multi romani opteaza pentru un apartament de vacanta pe care il pot folosi si pentru vacanta lor, dar il pot si valorifica prin inchiriere, fiind o adevarata investitie. Spre exemplu, un apartament de 2 camere in Mamaia Nord, intr-un ansamblu finalizat si vandut in proportie de 95%, Beach Side, se inchirieaza in medie cu 200 Euro pe noapte, ceea ce inseamna un venit in jur de 12.000 Euro pe sezon. Astfel, o investitie intr-un apartament din ansamblul Casa del Mar, ce se ridica la pretul de 81.600 Euro, se va amortizeaza in aproximativ 6-7 ani. Vanzarile in acest ansamblu sunt peste asteptari, iar clientii ce au decis sa cumpere o locuinta in Casa del Mar sunt in general tineri romani ce vad apartamentul ca o locuinta de vacanta, dar si o investitie pe termen lung.

De asemenea, si familiile cu copii isi doresc confortul si intimitatea unui ansamblu rezidential pe malul marii cu acces direct catre plaja, iar aceasta categorie de clienti apreciaza detaliile care fac diferenta. First Residence este o bijuterie pe malul marii, fiind cel mai aerisit ansamblu rezidential (distanta intre imobile de 40 m), are terase generoase ondulate cu spatii vitrate largi cu vedere catre mare din fiecare apartament si multiple facilitati, precum: piscina interioara, piscina semiolimpica exterioara, event hall, traditional-wine-cellar, Cigar Club, Wine tasting room, beach-cabanas-best-on, Moet & Chandon Lounge Fitness, Restaurant, spatii comerciale, parking, Spa cu aromaterapie, sauna!", declara Georgiana Sandu, Alder Concept, reprezentant exclusiv First Residence si Casa del Mar by DE SILVA RESIDENCES.

Amatorii de peisaje montane pot achizitiona la TNI din portofoliul Mervani Invest spre exemplu un apartament de 2 camere din Predeal, zona Cioplea, ce are suprafata de 55 mp la pretul de 52.000 EURO sau o cabana de 214 mp din Busteni, zona Golful Regal, ce are un teren de 1.000mp la costul de 190.000 EURO. Daca ne referim la inima Ardealului-Brasov, preturile pentru o locuinta noua pornesc de la 39.500 EURO pentru o garsoniera de 38,7 mp din ansamblul rezidential Avantgarden 3.

La standul Imopedia, vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanta din sudul Spaniei, iar preturile proprietatilor cu vedere la Marea Mediterana pornesc de la 184.000 EURO+ TVA pentru un apartament cu 2 camere ce are o suprafata de 49 mp.

TNI: Generatia Y prefera locuintele din nordul si centrul capitalei

Actualii cumparatori de proprietati imobiliare fac parte din generatia Millennials (Y), iar pentru acestia conteaza foarte mult confortul, intimitatea si accesibilitatea. Pentru ca isi doresc sa reduca la minim timpul petrecut in trafic pana la birou, dar si sa fie aproape de zonele de recreere, generatia Y prefera locuintele din centrul si nordul capitalei. Astfel, oferta imobiliara prezentata la Targul National Imobiliar din 28-30 septembrie tine cont de preferintele imobiliare ale generatiei Y.

"Generatia Millennials apreciaza deopotriva spatiul si intimitatea, prefera zonele urbane cu utilizare mixta - rezidentiala, dar in proximitatea locului de munca. Intre o locuinta mai spatioasa si o locatie pe care o considera convenabila, acestia opteaza pentru a doua varianta.

Millennialii sunt la fel de preocupati de facilitatile oferite, atat in interiorul, cat si in imediata proximitate a locuintei lor. De aici deriva si tendinta dezvoltatorilor catre locuinte cu suprafata mai mica, dar cu zone comune, de care pot beneficia toti rezidentii, cum ar fi: piscina, centru de fitness sau zona de recreere in aer liber. In general, cauta cartiere pline de viata, in apropierea supermarket-urilor si a retelei publice de transport. Generatia Millennials prefera locuinte eficiente energetic, eco-friendly, dotate cu tehnologii smart home, bucatarii confortabile si bine echipate, functionale si spatii deschise. Ceea ce este important pentru aceasta generatie este confortul lor, cu tot ceea ce are legatura cu tehnologia - este prima generatie care a pasit intr-o locuinta avand un smartphone in mana", marturiseste Veronica Sirbu, MBA, Certified Professional Home Stager & Redesigner, STAGE 2 SELL SRL.

TNI: Descopera la TNI o casa solara, 100% electrica

In cadrul TNI, vizitatorii pot descoperi o casa solara, 100% electrica, ce asigura un grad ridicat de confort, sanatate si siguranta pentru proprietar. Echipamentele casei EFdeN Signature sunt alimentate cu energie electrica, aceasta fiind produsa de 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperisul casei. Functiuni precum iluminatul, ventilatia si irigatiile sunt controlate de un sistem de automatizare, permitand controlul parametrilor de confort prin intermediul unui asistent vocal si al unei aplicatii mobile, dezvoltata de membrii echipei. De asemenea, surplusul de energie electrica produsa poate fi inmagazinat in sistemul de stocare al prototipului, dimensionat pentru consumul pe timp de noapte. Aceasta casa este proiectata si construita de echipa EFdeN pentru a reprezenta Romania la competitia internationala Solar Decathlon Middle East, ce are loc in Dubai in aceasta toamna.

PREGATITI-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului, ofertele acestora, surprize si premii pentru vizitatori, chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectati la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Cateva din ofertele concrete din cadrul editiei TNI 28-30 septembrie 2018:

  • garsoniera, 30mp, Palladium Residence, zona Theodor Pallady, 29.500 EURO+ TVA 5%;
  • garsoniera, 36mp, Cartierul Solar, zona Metalurgiei: 34.000 EURO;
  • studio, 39mp, Maurer Residence, Targu Mures: 35.000 EURO;
  • garsoniera 38mp, Avantgarden 3, Brasov: 39.500 EURO;
  • garsoniera, 39mp, Maurer Villas, Brasov: 40.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 55mp utili, DIMRI Residence, sector 6: 42.990EURO;
  • apartament 2 camere, 52mp, Palladium Residence, Theodor Pallady: 45.900 EURO+TVA5%;
  • garsoniera, 53mp, Wave Residence 4, Mamaia Nord: 46.000 EURO+ TVA;
  • studio, 52mp, Casa del Mar, Mamaia Nord, 48.600 EURO+ TVA;
  • studio , UNO Brasov: 49.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 51mp, Metropolitan Metalurgiei: 51.000 EURO;
  • apartament 2 camere, Avantgarden3, Brasov: 51.600 EURO;
  • studio cu terasa, 80mp, H Pipera Lake, 57.900 EURO+ TVA;
  • studio, 65mp, Park Residences 6, zona Aviatiei: 58.500 EURO+ TVA;
  • garsoniera, 35mp, Central, Stefan cel Mare: 60.000 EURO+ TVA;
  • garsoniera, 32mp utili, Petru Rares 1259, Titulescu: 64.170 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 50 mp utili, Studium Green Wings, Cluj-Napoca: 68.472 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere+ birou, 67mp, Maurer Residence Constanta: 69.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 40mp utili, Central, Stefan cel Mare: 72.000 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 60mp utili, Citta Residence 3, Pantelimon: 73.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 87mp, Palladium Residence,Theodor Pallady: 78.000 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 3 camere, 82mp, Metropolitan Policolor: 78.000 EURO;
  • vila Trend Residence, Popesti-Leordeni: 83.000 EURO + TVA;
  • apartament 3 camere, Park Residences 6, zona Aviatiei: 85.500 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 87mp, Cartierul Solar, zona Metalurgiei: 86.000 EURO;
  • apartament 2 camere, 62mp, Metropolitan Mihai Bravu: 88.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 77mp, Sunny Holiday Residence, Mamaia Nord: 89.677EURO+TVA;
  • vila 4 camere, 110 mp utili, Straulesti Villas, sector 1: 92.000 EURO
  • apartament 2 camere, 46mp utili, Petru Rares 1259, zona Titulescu: 94.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 100mp, H Pipera Lake: 96.800 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 94mp, Central District 4 Elemente, zona Titan:97.880 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 78 mp utili, Citta Residence 2, Pantelimon: 450.000 RON + TVA;
  • apartament 3 camere, 86mp utili, La Gloire Parc du Lac, zona Pipera: 100.999 EURO+ TVA;
  • penthouse, 219mp, Wave Residence 4, Mamaia Nord: 250.000 EURO+ TVA;
  • apartament 5 camere, 279mp, First Residence, Mamaia Nord: 480.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 200mp, Marbella: 790.00 EURO+ TVA;

Va invitam sa vizitati editia TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!

Pentru informatii suplimentare si date de contact accesati www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00; Duminica: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;

Parteneri: Cartierul Solar, 21 Residence, Metropolitan, Sunny Holiday Residence, Romco Rezidential, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Mervani Invest;

Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Constructiilor; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!