Ofera caldura si rafinament casei tale cu sobe pe lemn

in Recomandari

Caldura este indispensabila vietii umane. Evolutia metodelor de incalzire incepe inca din preistorie si evolueaza si azi. Totul a inceput de la un amnar si un brat de lemne, dar astazi avem sobe pe lemne si am reusit sa imblanzim si sa domesticim flacara.

Sobe pe lemne

Conserva caldura si confortul casei

Sursele de caldura sunt unele dintre cele mai cautate produse de pe piata de profil din Romania. Fiind raspandite in toate partile Europei, acestea se gasesc sub diverse denumiri: sobe rusesti sau de teracota, dar si si seminee finlandeze. Expansiunea lor se datoreaza dezvoltarii constant a tehnogogiei, la care contribuie reprezentantii nisei. Cum alegerea unui astfel de sistem poate deveni complicata, este recomandata cercetarea, informarea corespunzatoare si identificarea celor mai fiabile sobe pe lemne disponibile.

O solutie de rezolvare a problemei descrise mai sus este data de versiunile avansate de sobe pe lemne. Scopul acestora este de a pastra caldura cat mai mult timp, in functie de masa de combustibil consumata pe tot parcursul unei zile. Aspectul estetic al acestora se inglobeaza perfect cu partea functionala, reusindu-se astfel proiectarea unui sistem de caldura trainic.

Care sunt avantajele unei sobe pe lemn?

Materialele principale din care se confectioneaza sobele sunt rezistente, oferind o perioada lunga de viata fiecarui produs aflat in gama. In acest sens, se face referire atat la metal cat si la samota. Fiind lucioase, nu necesita elemente sau accesorii aditionale pentru a le imbunatati aspectul modern si rafinat.

Cu ajutorul convectiei si a radiatiei, sobele pe lemn ofera incalzire pe toata suprafata alocata. Dezvoltand astfel o mare putere calorica (cuprinsa intre 2kw si 20 kw), confortul personal va fi imbunatatit.

Cele 2 tipuri de sobe pe lemn facute din otel sau fonta pot fi placate pe partea interioara atat cu samota si termina cat si cu vermiculita (doar in cazul modelelor realizate din otel).

Atentie la detalii

Pentru protejarea celor dragi este indicat ca materialele ce pot fi inflamate sa fie amplasate la o distanta optima pentru a nu exista riscul unor accidente nedorite. Din aceste considerente este necesara pozitionarea sobei intr-un loc ferit.

Lemnele sunt un combustibil ieftin si ecologic care pot asigura un grad ridicat de incalzire in casa chiar si pe timp de iarna. Orice sezon de iarna geros va deveni mai bland, caldura emanata de foc reusind sa aduca liniste si confort in spatiul interior.

Intretinerea sobei pe lemn este facila chiar si pentru cei care dispun de mai putin timp liber. Curatarea sobei trebuie facuta de doua ori pe ani.

Sobe pe lemn recomandate cu caldura

Seminee Expert este magazinul specialistilor in distribuirea si montarea sistemelor de incalzire alocate spatiilor interioare private. Datorita produselor de calitate comercializate si serviciilor profesionale prestate, Seminee Expert se bucura de increderea si fidelitatea clientilor de pretutindeni.

Pentru a identifica si achizitiona modelul potrivit de soba, Seminee Expert sta la dispozitia clientilor sai cu maxima disponibilitate. Acceseaza pagina aici si informeaza-te asupra ofertei complete.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!