De ce sa alegeti focarele pentru seminee pe lemne?

in Diverse

Dezavantajul unui semineu traditional este faptul ca numai 5% pana la 10% din caldura pe care o produc, ajunge de fapt in interior, restul risipindu-se in cos, impreuna cu funingine si alte produse secundare daunatoare. Daca ati cautat o solutie ecologica alternativa de incalzire, este posibil sa fi exclus deja semineul din acest motiv. Ceea ce poate nu stiati insa, este faptul ca daca instalati un focar semineu pe lemn, puteti reduce impactul asupra mediului si facturile de incalzire.

Focare seminee lemne

Un focar pe lemne imbunatateste aspectul si functionalitatea semineului dvs., permitandu-va sa-l utilizati ca sursa de incalzire alternativa sigura.

1. Ecologice

Lemnul este unul dintre cei mai ecologici combustibili, deoarece este o resursa regenerabila, sustenabila, considerata ca fiind neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon. Indiferent daca se descompune natural in padure sau ca arde in vatra, lemnul elibereaza aceeasi cantitate de carbon. Astfel ca, indiferent ca vorbim de semineu, soba sau foc de tabara, acestea continua sa fie una dintre cele mai responsabile optiuni de combustibil.

Focarele pe lemne de astazi, emit mai putin de 1 gram de fum pe ora, ceea ce depaseste standardele de aer curat ale Agentiei de Protectie a Mediului. Acestea vor transforma semineul intr-un aparat de incalzire prietenos cu mediul.

2. Eficienta energetica

Acelasi design inovator, care reduce fumul si emisiile generate de un focar, are ca rezultat o eficienta energetica mai mare. Unele modele au chiar o eficienta de peste 80%.

Cu focarul potrivit puteti incalzi cu usurinta un spatiu mare de locuit. De asemenea, va putea arde cateva ore, fara a fi nevoie sa adaugati combustibil suplimentar.

3. Cost eficiente

Daca sunteti interesat in primul rand de reducerea facturilor de incalzire, veti fi extrem de multumiti de focarele pe lemne. Mai intai de toate, proviziile de lemne vor tine mult mai mult, intrucat o incarcatura de lemn poate arde timp de pana la 8 ore in focarul de semineu potrivit. De asemenea, productia de caldura a unui focar, va va permite sa va incalziti in mod eficient locuinta in zilele de toamna si pe parcursul lunilor aspre de iarna.

Odata cu aceste avantaje, un focar pe lemne va reduce costul de incalzire si racire a locuintei pe tot parcursul anului. Iata de ce, este bine sa luati in considerare achizitionarea de seminee pe lemne, atunci cand doriti incalzirea casei voastre.

4. Design elegant si caracteristici speciale

Un focar poate, de asemenea, actualiza sau imbunatati aspectul semineului. Pe site-ul nostru, focarele sunt disponibile intr-o gama variata de stiluri. Indiferent daca aveti preferinte contemporane sau traditionale, veti gasi cu siguranta un focar care va va completa stilul, astfel incat semineul va continua sa fie un punct atractiv in casa dvs.

Veti gasi de asemenea, stiluri si modele variate de sobe, seminee si accesorii, pentru ca intreaga experienta sa fie potrivita dorintelor si nevoilor dvs.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!