Avantajele achizitionarii unui apartament nou

in Financiar

Sa cumperi o locuinta noua poate fi un proces destul de complicat, mai ales daca trebuie sa te incadrezi intr-un buget, dar e bine sa tii cont si de zona in care vei locui. Fiecare dintre noi ne-am dori sa fim cat mai aproape de centrul orasului, pentru a ne putea ingriji si de viata sociala, dar sa obtinem si un pret bun. Nu in ultimul rand, cel putin in zilele noastre, un aspect important este dat de spatiul pe care dezvoltatorul ni-l pune la dispozitie. Toti am vreau o casa cat mai spatioasa si luminoasa, nu?

Avantajele achizitionarii unui apartament nou

Sursa foto

Cum sa ne alegem locuinta

Un complex rezidential poate fi varianta potrivita daca dorim sa imbinam cat mai multe dintre optiunile enumerate anterior. Astfel, intr-un ansamblu rezidential nou exista, in primul rand, blocuri noi, dar si o serie de alte avantaje, precum: magazine, scoli si gradinite, o buna supraveghere si locuri de parcare.

Cei mai multi dezvoltatori se bazeaza pe apartamente de vanzare cu 2 camere, avand in vedere ca acestea sunt cele mai solicitate, pretul fiind mai accesibil. Pe de alta parte, daca v-ati intemeiat deja o familie puteti opta pentru apartamente de 2 si 3 camere, in functie de spatiul pe care sunt construite acestea.

Pentru a imbina toate criteriile importante, precum zona si bugetul, cartierul rezidential situat in apropierea Pietei Definului, din sectorul 2 al Capitalei poate fi varianta potrivita.

Cartierul rezidential este nou, este format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 si 3 camere, care au suprafete construite cuprinse intre 70 si 92 de metri patrati. Blocurile sunt construite tinand cont de cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, avand solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere.

De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji in privinta locurilor de relaxare. Cartierul rezidential cuprinde spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare si spatii comerciale, toate fiind in incinta complexului. Cum siguranta este importanta, ansamblul beneficiaza de securitate ridicata, fiind si monitorizat.

Dezvoltatorul va da ocazia sa va alegeti singuri finisajele, apartamentele fiind decomandate si perfect finisate.

Ansamblul rezidential este amplasat in asa fel incat sa aveti acces rapid la mijloace de transport in comun pentru a ajunge la serviciu, in vizita la prieteni sau la un restaurant.

Totodata, in zona exista magazine, precum si spitale amplasate la o distanta mica, iar datorita pozitionarii aveti acces rapid la orice spital din Bucuresti.

Un alt avantaj, mai ales pentru familiile cu copii, este reprezentat de existenta gradinitelor si a scolilor in apropierea imediata a complexului. Existenta unitatilor scolare in zona este un plus pentru ca nu va fi necesar sa parcurgeti distante mari pentru a va duce micutii la scoala sau gradinite, avand astfel posibilitatea de a va petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi.

De altfel, toate apartamentele puse spre vanzare sunt decomandate si au terasa proprie.

In ceea ce priveste pretul locuintelor, avand in vedere pozitionarea ansamblului rezidential, faptul ca apartamentele de vanzare sunt intr-un bloc nou, iar constructia si finisajele puse la dispozitie sunt de calitate, costurile sunt reduse.

Astfel, un apartament cu doua camere, cu o suprafata de putin peste 50 de metri patrati, poate fi achizitionat cu aproximativ 70.000 de euro. Locuinta este decomandata, bucataria fiind separata, cu iesire pe terasa de 5 metri patrati.

Cu cateva mii de euro in plus, va veti putea cumpara un apartament cu 3 camere, cu o suprafata de peste 67 metri patrati, avand living, doua dormitoare, doua bai bucatarie separata si terasa de 8 metri. Preturile variaza in functie de etaj si de orientare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!