Helinick.ro - Sisteme de sonorizare si adresare publica care iti garanteaza evenimente memorabile

in Recomandari

Orice eveniment, fie ca e vorba de o conferinta, de o sedinta sau de un concert, se desfasoara in locatii care trebuie sa asigure conditii optime pentru buna lui desfasurare, atat din punct de vedere organizatoric, cat si din punct de vedere tehnic.

Sisteme de sonorizare si adresare publica

Dotarea salilor cu sisteme de sonorizare si adresare publica care sa foloseasca tehnologii de ultima ora, e parte obligatorie pentru ca un eveniment de amploare sa aiba succesul dorit de organizatori.

Un eveniment de amploare trebuie sa se desfasoare intr-o locatie in care sonorizarea sa fie una perfecta si in care toti participantii sa poate intelege ce se discuta si sa poata participa la discutie.

Servicii profesionale cu care mergi la sigur

Helinick.ro este o firma cu traditie in Romania, specializata in sisteme de sonorizare si adresare publica de ultima generatie.

Un echipament modern va avea o multime de functii care faciliteaza semnificativ modul in care un eveniment public se desfasoara:

  • Design atractiv;
  • Sistem complet de discutii;
  • Configurare pana la 150 de unitati;
  • Inregistrare si redare digitala;
  • Inteligibilitate perfecta a sunetului emis;
  • Posibilitatea de a fi utilizat in configuratii mobile si fixe.

Sisteme de conferinta digitala, cea mai performanta solutie

O conferinta la care participa un numar mare de persoane trebuie sa se desfasoare intr-un loc in care exista un echipament care foloseste o tehnologie performanta de gestionare a discutiilor.

Acesta trebuie sa indeplineasca trei functii importante:

  • Sa aiba functia de traducere simultana;
  • Sa inregistreze conferinta;
  • Sa redea inteligibil toate sunetele.

Sistemele nou aparute pe piata aduc mult mai multe facilitati, iar printre acestea se numara:

  • Traducerea in 31 de limbi, plus vorbitor;
  • Controlul automat al camerelor video;
  • Afisaj grafic prin videproiectoare;
  • Vot electronic facil;
  • Imunitate la interferenta cu telefoanele mobile.

Unde poti fi instalate sistemele de sonorizare si adresare publica?

Aceste sisteme pot fi instalate in orice sala in care se desfasoara evenimente publice, putand fi configurate de la nivelurile mic si mediu, pana la un nivel mare cu pana la 4000 de unitati de discutie.

Fiecare sistem este prevazut cu un panou LCD de unde participantii la eveniment pot urmari toate informatiile.

Dincolo de performanta acestor sisteme, e important ca ele sa fie alese si instalate in urma consultarii unei echipe de profesionistii.

Cu o experiente de peste 26 de ani pe piata de profil din Romania, specialistii firmei Helinick lucreaza in permanenta pentru oferirea celor mai bune solutii in materie de sonorizare si siguranta electronica.

Servicii complete, succes garantat

Daca sunteti in cautarea unor echipamente de sonorizare performante, profesionistii companiei va vor da toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cele mai bune alegeri.

De la cumpararea sistemului potrivit, pana la instalarea lui si mentenanta ulterioara, beneficiati de servicii complete.

Echipa a dezvoltat o gama de servicii de instalare si mentenanta, disponibile in intreaga tara, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon: 0745 394 665

Informatii despre toate tehnologiile inovative Helinick si despre gama completa de servicii gasiti si accesand website-ul http://www.helinick.ro/

Sursa: helinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!