Igienaserv.ro - Un ajutor profesional pentru servicii de curatat cos fum realizat de profesionisti

in Recomandari

Atunci cand vine vorba de igienizarea cosurilor de fum si a tubulaturilor de ventilatie este recomandat sa nu faceti niciodata rabat de la calitate, mai ales ca in perioada iernii cazurile cu intoxicatii cu monoxid de carbon sunt extrem de frecvente, tocmai din cauza neglijentei acestui aspect.

Curatare profesionala cosuri de fum

Daca sunteti in cautarea unor specialisti angajati la o firma de curatat cos fum la preturi accesibile beneficiati de posibilitatea sa programati o intalnire cu acestia.

Cu o experienta de peste 18 ani in oferirea de servicii de curatare si igienizare, firma IgienaServ foloseste tehnologii de ultima generatie pentru curatarea cosurilor de fum si tuburilor de ventilatie, asigurand astfel un aer curat in locuinta dvs, precum si in cladirile de birouri.

Igienaserv este una dintre cele mai cautate firme care se ocupa cu curatarea profesionala a cosurilor de fum, impunandu-se pe piata datorita rapiditatii si eficientei cu care echipa de specialisti raspunde fiecarei solicitari in parte.

De asemenea, fiecare lucrare este realizata la cele mai inalte standarde, fara a se face deranj in locuinta sau cladirea de birouri in care se actioneaza.

Igienaserv acorda fiecaruia dintre clientii atentia cuvenita, astfel ca, in functie de paritcularitatile instalatiei pe care o detineti vi se vor expune detaiile interventiei si vi se va oferi posibilitatea de a solicita o oferta de pret personalizata.

Specialistii IgienaServ recomanda curatarea cosurilor de fum o data pe an, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare

In plus, beneficiati de erifcarea lor constanta, mai ales in timpul folosirii intense a echipamentelor de incalzire.

Este recomandat ca procesul de curatare al unui cos de fum sa fie facut preventiv, nu doar atunci cand intampinati o anumita problema cu instalatia.

In plus, exista mai multe reglementari privind preventia incendiilor ce impun curatarea cosurilor de fum. Igienaserv.ro ofera servicii profesionale la preturi accesibile fiecarui buzunar.

Autoritatile recomanda apelarea la o firma de curatat cosuri de fum autorizata, iar IgienaServ detine toate autorizatiile necesare functionarii pe piata. Angajatii companiei va vor prezenta in detaliu planul de actiune, iar dvs veti avea siguranta ca instalatia termica nu prezinta niciun fel de risc, fiind verificata la cel mai profesional nivel.

IgienaServ este una dintre cele mai longevive firme de curatenie din Romania, iar rezistenta in timp i-a fost asigurata in special de calitatea serviciilor oferite.

Cu o experienta temeinica dobandita in zeci de ani de activitate, IgienaServ are echipe care se pot deplasa in orice colt al tarii va aflati.

Pe langa curatarea cosurilor de fum, IgienaServ ofera o serie de alte servicii complementare acestui domeniu de activitate: alpinism utilitar, bone, colectare deseuri, curatenie generala, curatare hote, curatare cosuri de fum si tubultauri ventilatie, deratizare, dezinfectie, dezinsectie, ignifugare, material PSI, menajere, stingatoare, termoprotectie metal, torcretare beton.

Date de contact

In cazul in care aveti nevoie de unul dintre serviciile oferite de Igiena Serv, apelati cu incredere numarul de telefon: 0722 672 774

Angajatii companiei va vor pune la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie pentru un anumit serviciu, precum si o oferta de pret.

Alegeti IgienaServ.ro pentru ca atunci cand vine vorba de ingrijirea fiecarei gospodarii, calitatea serviciilor trebuie sa fie ireprosabila.

Sursa: igienaserv.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!