Sisteme de tamplarie aluminiu la cele mai accesibile preturi

in Recomandari

Cautam intotdeauna calitatea la un pret accesibil atunci cand decidem sa construim sau sa ne renovam casa, insa este tot mai greu sa facem o alegere inspirata, tinand cont de varietatea existenta pe piata din orice domeniu. Utilizarea sistemelor de tamplarie aluminiu se afla printre situatiile in care investitia merita.

Tamplarie aluminiu

Locuinta reprezinta locul unde ne petrecem probabil cel mai mult timp, motiv pentru care incercam frecvent sa crestem gradul de confort.

Sistemele de tamplarie aluminiu pot fi utilizate in toate domeniile, de la public la privat, de la industrie la gospodarie.

Acestea isi pastreaza proprietatile mecanice stabile chiar si la temperaturi ridicate, nu permit depunerea ruginei, nu se ingalbesnesc si sunt rezistente la actiunea diversilor agenti de mediu, agenti chimici si fizici. Profilele din aluminiu au o rezistenta ridicata in timp, asigurand stabilitate, protectie si confort.

Utilizarea si beneficiile aluminiului

Atunci cand discutam despre tamplarie aluminiu, cei mai multi se gandesc la ferestrele cu profil metalic, desi acesta are mai multe intrebuintari.

Totusi, daca intentionezi sa investesti intr-un nou set de ferestre sau usi de aluminiu, sigur doresti sa afli care sunt avantajele acestui material si ce tip de fereastra ar trebui sa alegeti.

Geamurile din aluminiu pot sa atinga sau sa depaseasca standardele de eficienta energetica In comparatie cu sistemele din lemn sau PVC, ferestrele si usile cu aluminiu vor aduce beneficii in ceea ce priveste economiile tale, intrucat vor ajuta la conservarea caldurii in interiorul locuintei si la reducerea posibilitatii de pierderea a acesteia prin intermediul ramei lor.

Calitatea si rezistenta la coroziune a aluminiului reprezinta un beneficiu major, intrucat nu necesita intretinere si nu isi schimba caracteristicile atunci cand este supus la o serie de conditii meteo nefavorabile. Spre deosebire de multe alte materiale, nu se va umfla, nu se va sparge si nu isi va schimba aspectul intr-un timp scurt, asigurand o durata de viata mai mare a produsului.

Aluminiul poate fi folosit in starea sa finita, insa pentru protectie suplimentara sau finisaje decorative, acesta poate fi vopsit.

Ramele din aluminiu sunt mai putin costisitoare decat alte optiuni de incadrare, reprezentand o solutie puternica si eficienta pentru ferestre si usi, ce va vor ajuta, totodata, sa economisiti, asa cum am aratat anterior.

Datorita fortei si flexibilitatii acestui material, produsele din tamplanrie aluminiu pot avea forma si designul de care clientii au nevoie. In combinatie cu diverse sisteme, finisaje si alte elemente de sticla, aluminiul poate fi folosit intr-o gama larga de constructii, avand in acelasi timp caracterstici termice excelente.

Unde gasesti sisteme de tamplarie aluminiu la preturi avantajoase?

O companie care iti asigura produse de calitate pentru locuinta ta este Securit Inernational din orasul Bucuresti. Toate produsele realizate aici sunt construite astfel astfel incat sa corespunda cerintelor actuale si tuturor necesitatilor clientilor.

Daca nu esti convins de calitatea produselor oferite de cei de la Securit International, iti oferim ca exemplu de sistem de tamplarie aluminiu: M11500 - Alutherm - Super

Pentru informatii suplimentare contacteaza reprezentatii Securit la numarul de telefon: 021 321 31 77

Sursa: securitinternational.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!