Casa moderna luminoasa in care cartile sunt la ele acasa - imagini interior si exterior

de Marcel Buciuman in Targuri si expozitii

Proprietarii casei prezentate in continuare si-au dorit o casa moderna, luminoasa, conectata cu exteriorul prin ferestre ample si cat mai numeroase, ramanand totodata calda si intima.

Casa moderna

Fatada principala

Astfel, pornind din bucatarie, constatam ca de aici se pot observa atat strada cat si o parte din gradina si curtea casei. O mica fereastra a fost inclusa in perete chiar si in dreptul masinii de gatit.

Casa moderna - bucataria

Bucataria moderna

Bucataria ne intampina cu un design interior modern, dominat cromatic de combinatia dintre albastru si lemnul natural de nuc. Acelasi albastru prezent de altfel si pe fatadele casei, in combinatie cu albul, de aceasta data.

Bucataria moderna

Detalii din bucatarie

Ca suprafete pentru gatit se pot folosi atat mica insula care inglobeaza si o chiuveta, cat si masuta in jurul careia isi gaseste loc intreaga familie.

Parchetul stratificat din stejar, electrocasnicele cu finisaje din inox, blatul din granit si faianta in tonuri de albastru-gri, montata pana in tavan, completeaza un decor echilibrat, cald si elegant deopotriva.

Bucataria moderna

Insa, chiar daca bucataria arata fantastic, totusi nu aceasta este principala atractie a casei, ci biblioteca. Daca va asteptati sa vedeti o incapere plina cu carti, acest lucru nu se va intampla pentru ca o astfel de camera nu exista. Biblioteca a fost desfasurata pe toate cele trei niveluri ale casei in zona scarii, dar nu numai. Din loc in loc, aceasta inedita biblioteca ofera si locuri unde sa te asezi confortabil cu cartea aleasa, beneficiind din plin de lumina naturala.

"Casa scarii" a devenit astfel, putem spune, "casa cartilor".

Scara-biblioteca Scara-biblioteca Scara-biblioteca Scara-biblioteca

Iar daca celor mai multi copii ai zilelor noastre li se intampla tot mai rar sa citeasca o carte, copiilor din aceasta casa probabil ca le este mai greu sa treaca zilnic pe langa atatea carti fara ca vreuna sa le starneasca interesul.

Terasa moderna

Terasa partial acoperita

Fatada casa moderna

Fatada dinspre gradina

Fatada casa moderna

Fatada principala

Arhitect: Marina Rubina
Designer: Gieder Miller
Foto: Halkin Photography

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!