In numai 10 zile ne vedem la ArchiTECHture Conference&Expo!

in Targuri si expozitii

Evenimentul ArchiTECHture Conference & Expo din Cluj-Napoca din 17 noiembrie aduce publicului peste 15 speakeri, arhitecti recunoscuti pe plan international si national pentru proiectele la care au contribuit. Arhitectura moderna si cea traditionala se impletesc intr-un concept creat 100% pentru arhitecti si se desfasoara anul acesta in spatiul dedicat industriilor creative - Centrul de Interes din Cluj-Napoca.

Arhitectura moderna si traditionala vazuta prin ochi autohtoni

Diana Calfa, Managing Partner Morphoza are studii de specialitate in domeniul sociologiei si politologiei. A ales sa porneasca de la zero, intr-un domeniu creativ, conturand, impreuna cu sotul sau, un produs complet de amenajari interioare, in care cineva sa isi asume responsabilitatea intregului: Morphoza: Design. Build. Furnish.

De mai bine de 10 ani, impreuna cu echipa sa, transforma fiecare proiect la care lucreaza intr-o poveste autentica, personala, care se potriveste spatiului si raspunde din punct de vedere functional si estetic cerintelor si necesitatilor clientilor firmei. In cadrul evenimentului ArchiTECHture va aborda un studiu de caz, cladirea de birouri "din viitor" la care a lucrat recent.

Eugen Vaida, Presedinte al Asociatiei Monumentum este arhitect cu bogata activitate in salvgardarea si promovarea patrimoniului din mediul rural din Romania. A construit, initiat si dezvoltat prin Asociatia Monumentum o serie de programe aplicate de conservare si educatie in stransa legatura cu comunitatiile locale din mediul rural.

Arhitect Eugen Vaida

Eugen Vaida

Este proprietarul unei vaste colectii de etnografie sateasca, fondator si presedinte al Retelei Colectiilor si Muzeelor Etnografice Satesti Particulare din Romania ( RECOMESPAR). O gama larga a preocuparilor sale se indreapta catre formarea arhitectiilor si a studentilor arhitecti in domeniul mestesugurilor traditionale. Totodata, activitatea sa se axeaza si pe identificarea solutiilor de imbunatatire a confortului de locuire plecand de la resursele locale. In cadrul evenimentului, sala Geometria satului/Conversii, Eugen Vaida va aborda tematica "Traditie si inovatie in arhitectura din mediul rural".

In cadrul evenimentului amintim speakeri precum Anna Grajper - M.Sc.Eng Arch. IARP, Bruno Vanbesien - OWNER Bruno Vanbesien Architects, Thomas Offermans si Willem Lucassen - Jo Coenene Architects, Serban Tiganas - Dr. Conf. Univ. & Presedinte Dico&Tiganas, Caroline Fernolend - Director executiv Fundatia Mihai Eminescu, Gheorghe Damian - primarul comunei Ciugud, Dorin Boila - BIA, Guttmann Szabolcs - Presedinte OAR Transilvania, Daniel Popa - Country Manager Reynaers, Lucian Caprarin - Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips Romania, Robert Mollner - Consultant arhitecti, Emilian Grigore - Technical Support Manager Rockwool.

Arta si arhitectura la Centrul de Interes

ArchiTECHture Conference & Expo aduce editiei de anul acesta schimbari logistice si de abordare a domeniului. Tematica evenimentului este dispusa pe 2 sali paralele in care se vor dezbate subtemele: Orasele Inteligente si Geometria Satului/Conversii, iar astfel, participantii la eveniment pot vizita si cele 2 expozitii de arta prezente la Centrul de arta contemporana.

Puncte de discutii. Studii de caz

"Solutii pentru cladiri inteligente", "Design-ul unui oras smart", "Conversii ale birourilor", "Revitalizarea satului Viscri" sau "Traditie si inovatie in arhitectura din mediul rural" sunt cateva dintre tematicile abordate in 17 noiembrie la ArchiTECHture de catre speakerii invitati. Participantii isi pot alege sala in functie de subiectele abordate, accesand agenda de pe site www.architectureconf.ro/#agenda.

Ultimele detalii si inscrieri

ArchiTECHture Conference & Expo 2017 are loc in data de 17 noiembrie la Centrul de Interes din Cluj-Napoca. Peste 300 de arhitecti si specialisti din domeniu vor fi prezenti la eveniment. Inscrierile continua pe site-ul oficial: www.architectureconf.ro.

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitatea lor si care sustin acest evniment sunt:

Partener Gold Orasele Inteligente: Alukonigstahl

Partener Silver Orasele Inteligente: Grohe

Parteneri: Rigips Saint-Gobain, White Design, Kanuf Insulation, Desjoyaux Piscine, Reynaers, Antares, Euro GSM, Brikstone, PM Furniture, Fakro, MACO, Rockwool, Centrul de Interes, Knauf AMF GmbH & Co KG, United Business Center, Fountain Design, Semmelrock

MasinaOficiala: AutoWorld

Cafea oficiala: Meron

ArchiTECHture Conference & Expo 2017

Sursa: architectureconf.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!