Cum transformi apartamentul inchiriat in locuinta visurilor tale

in Financiar

Atunci cand te muti in chirie banii sunt cel mai important criteriu dupa care alegi locuinta si de multe ori te alegi cu un apartament nerenovat in care trebuie sa investesti pentru a fi locuibil. Ca sa renovezi un apartament inchiriat in Romania o faci pe banii tai si numai cu acordul proprietarului. Daca crezi ca acesta iti va scadea din chirie costul materialelor, te inseli. Dar avand in vedere ca locuiesti in acel apartament, trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa te simti bine.

Apartament inchiriat, casa de vis

Daca banii sunt o problema, pe siteul finlandez (suomen verkkosivuilla) raha247.fi, poti gasi suma necesara pentru a face aceasta locuinta. Iata cum poti schimba atmosfera unui apartament inchiriat cu investitii minime.

Daca peretii ar trebui varuiti, dar tu nu vrei sa investesti in profesionisti si in materiale, ii poti acoperi cu tapet autocolant. Acesta se lipeste foarte usor de pereti si vine in variante foarte colorate. Poti opta pentru varianta care imbraca intregul perete sau doar pentru autocolante colorate care sa inveseleasca camera. Sunt usor de intretinut, deoarece se curata cu o carpa umeda. Sunt usor de aplicat si de dat jos de pe pereti, atunci cand va veti muta.

Daca mobila este veche si ponosita, atunci o poti reconditiona pentru a-i schimba aspectul. Intareste-i incheieturile si schimba balamalele de la usi. Apoi, poti sa o vopsesti sau sa o lacuiesti, in functie de efectul pe care ti-l doresti. Manerele joaca un rol important in aspectul unei piese de mobilier, deci ar fi ideal sa le schimbi si pe acestea. Nu le arunca pe cele vechi. Le poti pune inapoi atunci cand te muti in alta parte. Daca crezi ca nu te descurci sa vopsesti un dulap, atunci il poti imbraca in material colorat. Cu niste piuneze si material natural transformi un dulap ponosit intr-o adevarata opera de arta.

Covoarele sunt un alt element care schimba aspectul unei incaperi. Cu un covor colorat aduci lumina intr-o camera. Nu trebuie sa cumperi cele mai scumpe covoare, insa un covoras mic, sau mai multe, vor inveseli spatiul. Acestea sunt si practice, deoarece incalzesc podelele reci. Avand in vedere ca in Romania apartamentele nu au podele incalzite, un covor te poate apara de picioarele reci.

Si ferestrele au nevoie de ajutor pentru a infrumuseta un spatiu. Daca acestea nu au perdele sau draperii, locuinta va parea saracacioasa. O investitie mica in perdele va schimba cu totul configuratia unei camere. In plus, ar trebui sa te gandesti la draperii sau la jaluzele pentru a te apar de soare. Gandeste-te la zilele in care vrei sa stai mai mult in pat. Daca iti bate soarele in ochi, calitatea somnului va avea de suferit.

Atunci cand te multi in chirie ai foarte mult cheltuieli, de la chiria platita in avans pentru 2-3 luni, comisionul agentului imobiliar pana la costul pe care il presupune mutatul in sine. Insa, este foarte important sa te simti bine de la inceput in locuinta inchiriata. Astfel, pentru micile investitii viziteaza www.raha247.fi pentru a gasi cel mai bun imprumut pentru tine. ?i vei putea face aceste schimbari fara sa te streseze faptul ca nu te reprezinta apartamentul inchiriat.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!