Ambient atemporal in nuante naturale

in Decoratiuni

Pornind de la spatiile generoase ale unui interior rezidential, cu multe suprafete vitrate, dar si de la dorinta proprietarilor de a avea o casa in linii clasice, aproape de natura, in care sa isi poata gasi locul cateva lucrari de arta contemporana, designerii producatorului de parchet Barlinek au proiectat un interior elegant si armonios.

Parchet Barlinek Senses stejar

Photo: Barlinek - Colectia Senses Excites stejar

Cum pardoselile in nuante naturale de stejar, nuc sau cires sunt absolut necesare pentru a contura un decor clasic, designerii au ales ca baza pentru intreaga amenajare un parchet triplu stratificat - Stejar EXCITE din colectia Senses. Este un parchet 100% din lemn, cu o latime de 207mm si o rezistenta ridicata la uzura zilinica, in nuante calde de maro deschis, cu noduri si textura lemnului vizibila, evidentiata prin procedeul de periere. Acest tip de parchet este versatil si permite oricand o schimbare a designului interior, daca pe viitor proprietarii vor dori sa faca modificari.

Culoarea placuta a parchetului este accentuata de albul peretilor. Piesele simple de mobilier, putine la numar, se desfasoara pe doi pereti perpendiculari ai spatiului, lasand ambientul sa respire si privirea sa se bucure de obiectele de arta si de natura care se intrezareste prin geamurile verticale, un compromis excelent pentru a compensa lipsa terasei.

Desi locuinta are incalzire prin pardoseala, parchetul fiind compatibil cu aceasta, in centrul amenajarii este semineul, pregatit pentru serile racoroase de toamna. In diagonala, un tablou contemporan si o sculptura din lemn, vitalizeaza interiorul.

Privita in ansamblu, amenajarea este un spatiu de tranzitie intre frumusetea creata de om, exprimata prin arta si frumusetea naturala, pe care o remarcam la exterior in gradina si la interior, in textura deosebita a lemnului din pardoseala.

Estetica spatiului este completata de tot confortul unui ambient modern, care sa le permita proprietarilor sa se bucure mai mult de farmecul schimbarii anotimpurilor, dar si de rafinamentul unor lucrari de arta, puse in valoare de o amenajare simpla, atemporala si echilibrata.

Mai multe idei si detalii despre colectia Senses pe www.barlinek.ro.

Sursa: Barlinek

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!