Casa ieftina cu 3 dormitoare si finisaje atragatoare - proiect si imagini

de Marcel Buciuman in Proiecte de case

Cu o suprafata nu mult mai mare decat cea a unui apartament cu 3 camere de la bloc, casa prezentata in continuare se remarca prin functionalitate, confort si o atentie deosebita acordata finisajelor.

Casa ieftina atragatoare

Fatada principala

Iar acest lucru este cat se poate de evident de indata ce dam ochii cu oricare dintre fatadele casei. Jaluzelele si tamplaria din lemn a ferestrelor si usilor, piatra decorativa ce imbraca soclul casei sau peretele din zona intrarii principale, lucarnele ce acopera ambele intrari ale casei, jardinierele cu flori, toate acestea sunt elemente care contribuie la crearea unei imagini atragatoare si plina de personalitate.

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

mobiler de gradina lemn masiv

La aceasta imagine contribuie si mica terasa sau frumoasa gradina cu gazon si plante decorative ce inconjoara casa.

Casa ieftina - fatada dinspre gradina

Fatada dinspre gradina

Chiar daca este o casa mica avand o suprafata utila de doar 78,8 metri patrati, compartimentarea ingenioasa o face suficienta pentru a asigura confortul unei familii de patru persoane.

La intrarea in casa avem un mic vestibul de unde se trece intr-un hol care comunica cu toate celelalte incaperi ale casei. Tot din vestibul se ajunge intr-o camera tehnica care comunica cu bucataria, aici putandu-se amenaja si o mica camara sau chiar o toaleta de serviciu, intrucat casa dispune de o singura baie, ce se poate dovedi insuficienta.

Dimensiunile reduse ale casei au necesitat o organizare optima pentru a identifica spatiile de depozitare atat de necesare in orice locuinta. Astfel de zone au fost amenajate atat in vestibul cat si in hol.

Zona de zi, ce ocupa o latura a casei, este una deschisa, incepand cu bucataria, locul de luat masa si livingul ce comunica, prin doua usi franceze, cu terasa din spatele casei.

Zona de noapte beneficiaza de liniste si intimitate ocupand cealalta latura a casei. Aici avem dormitorul matrimonial, baia cu cada si alte doua camere mai mici destinate copiilor, oaspetilor sau pentru biroul de acasa.

Pat lemn masiv Cleopatra, alb, 140x200 cm

Pat din lemn masiv alb

Costul estimat de constructie a unei case dupa acest proiect este de 45.000 de euro, ceea ce il incadreaza in randul proiectelor de case mici si ieftine.

Proiect casa ieftina cu finisaje atragatoare

Proiect casa ieftina

Suprafete interioare

1. vestibul 3,8 mp
2. camera tehnica 6,0 mp
3. hol 6,6 mp
4. bucatarie 9,6 mp
5. camera zi 23,0 mp
6. camera 8,4 mp
7. camera 10,9 mp
8. baie 5,1 mp
9. dormitor 11,4 mp Casa ieftina - plan amplasare teren

Plan amplasare in teren

Dimensiuni minime recomandate teren: 19,8 x 17,5 m

Arhitect: Tomasz Pisaniak

Sursa informatii si foto: domdlaciebie.com.pl

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!