Sisteme de ventilatie profesionale!

in Recomandari

Fiecare dintre noi respiram in fiecare zi intre 8000 si 9000 de litri de aer. Respiratia se intampla atat de obisnuit si spontan incat nu ii dam nicio importanta.

Ne facem griji in fiecare zi legat de calitatea alimentelor, insa de aer uitam. Fundamentala pentru viata, suntem tentati sa ne gandim la calitatea aerului doar legat de mediul exterior. Poluarea nu se opreste insa la usa, iar aerul din casa poate fi chiar mai viciat decat cel exterior. Esential in acest caz este sa apelam la sisteme de ventilatie.

Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie pentru case - Cat de importante sunt?

De ce ar trebui sa optati pentru sisteme de ventilatie pentru case? Oamenii au folosit sisteme de ventilatie naturala din cele mai vechi timpuri. Constructiile din zilele noastre folosesc insa tot mai multe materiale termoizolante, astfel ca locuintele nu mai ''respira'' fara un sistem de ventilatie.

Acesta reduce formarea condesului, a igrasiei si mucegaiului, scazand astfel semnificativ riscul de alergii si astm. Mucegaiul, de pilda, cauzeaza probleme ale sistemului imunitar. De asemenea, poate inrautati simptomele celor cu afectiuni autoimune.

De asemenea, un sistem de ventilatie pentru casa va fereste de expunerea prelungita la compusi volatili organici. Acestia sunt substante iritante care va pot pune in pericol sanatatea pe termen mediu si lung.

Compusii volatili organici pot proveni de la produse de curatenie sau spray-uri pentru interior. Si mobilierul - mai ales nou - poate deveni o astfel de sursa de poluare. Aceeasi situatie si in cazul materialelor folosite pentru renovari. Riscurile sunt mai mari in cazul copiilor, batranilor si celor cu boli cronice.

Una dintre cele mai periculoase substante la care ati putea fi expusi in casa este radonul. Gaz radioactiv format in sol, radonul este a doua cauza dupa fumat cand vine vorba de cancer al cailor respiratorii. In Romania acesta se face vinovat de 1000-2000 de decese anual.

Doar cu un sistem de ventilatie casa dvs va deveni un loc in care veti fi siguri ca poluantii nu va afecteaza sanatatea. In plus, scapati de mirosuri neplacute - de la gatit sau animale de companie, de exemplu.

Alegand sisteme de ventilatie pentru casa de la Secovent asigurati nu doar plus valoare pentru locuinta dvs, ci si un mediu sanatos pentru familie.

Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie - Cum functioneaza?

Un sistem de ventilare presupune instalatii de tubulaturi circulare sau rectangulare, in functie de caracteristicile spatiului vizat. Practic, debitul de aer evacuat dintr-o incapere este compensat de un debit egal de aer proaspat, introdus de o instalatie separata.

Orice spatiu are nevoie de astfel de mecanisme, fie ca este vorba de sisteme de ventilatie pentru case sau sisteme de ventilatie industriala. Cu atat mai importante sunt ele cand este vorba de crese, scoli sau alte spatii cu densitate umana ridicata. Fiecare dintre noi stie din propria experienta cat de placut este sa iesim in locuri dotate cu sisteme de ventilatie pentru baruri.

In functie de nevoi, Secovent va ofera sisteme de ventilatie pentru case sau industriale.

De asemenea, firma noastra asigura si sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Acestea cresc confortul dvs fara pierderi substantiale de energie, scazand practic costurile.

Pentru detalii despre sisteme de ventilatie si climatizare la preturi mici nu ezitati sa ne contactati folosind datele de pe www.secovent.ro.

Sursa: Secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!