Instalatii de climatizare - lux sau necesitate?

in Recomandari

Perioadele de canicula au cauzat mai multe decese in Europa ultimilor ani decat orice alt dezastru natural. Totodata, valurile de temperaturi ridicate au crescut in intensitate si durata in multe regiuni.

Instalatii de climatizare

Avertismentele vin din partea Agentiei Europene pentru Mediu. Toate acestea au facut ca utilizarea de sisteme si instalatii de climatizare sa devina indispensabila.

Instalatii de climatizare - De ce viata este tot mai grea fara climatizare

Problemele cele mai mari legate de canicula se intalnesc in orase, unde zonele verzi sunt limitate. In plus, cu cat temperaturile raman mai ridicate peste noapte, cu atat organismului ii va fi mai greu sa faca fata ziua. Totodata, combinatia dintre temperaturi ridicate si poluare poate fi deosebit de nociva.

In lipsa unui sistem de ventilatie sau unei instalatii de climatizare, canicula poate face ca si cea mai simpla activitate sa devina o corvoada.

Temperaturile ridicate afecteaza atat activitatea fizica, cat si cea intelectuala. Este aproape imposibil ca angajatii sa fie productivi, rapizi si sa gaseasca cele mai bune solutii la probleme atunci cand lucreaza in incaperi fara instalatii de climatizare.

In plus, arsita duce la inrautatirea bolilor respiratorii si cardiovasculare, la agravarea problemelor renale.

Ce este o instalatie de climatizare?

Instalatii climatizare

Cand vorbim de instalatii de climatizare ne referim la procesul prin care aerul dintr-un spatiu inchis (casa, hala industriala etc) este mentinut la o anumita temperatura, umiditate si puritate. Acest lucru este realizat prin intermediul unor sisteme de climatizare proiectate cu ajutorul unor tubulaturi circulare sau rectangulare ce creeaza fluxuri prin intermediul carora se introduce aer proaspat.

Prin construirea de instalatii de climatizare se creeaza conditiile optime de functionare atat pentru persoane, cat si pentru masini industriale.

Prin folosirea acestor sisteme de climatizare se reduce semnificativ consumul de energie. Astfel, Secovent va ofera instalatii de climatizare industriala care pot chiar injumatati cheltuielile la acest capitol.

O instalatie climatizare este la fel de importanta si pentru un restaurant, depozite de legume si fructe, ciupercarie, supermarket.

In timpul iernii, aceste instalatii de climatizare pot incalzi incaperile deservite, le pot dezumifica ori usca prin inlocuirea totala sau partiala a aerului.

Instalatii de climatizare - Ce avantaje aveti cu Secovent

Firma noastra are o experienta de 10 ani in fabricarea si instalarea de sisteme de ventilatie si instalatii de climatizare. Suntem o echipa de profesionisti ce realizeaza lucrari de calitate.

Orice sistem de climatizare poate crea probleme in ceea ce priveste proiectul, chiar si celor mai experimentati. Unele lucrari sunt compromise inca din faza de proiectare, de aceea Secovent vine in sprijinul dvs. Orice problema neluata in seama la nivel de instalatii de climatizare poate avea consecinte destul de grave mai tarziu.

In multe din situatii se pot achizitiona tubulaturi gresite pentru un anumit tip de sistem de climatizare. Secovent, prin intermediul profesionistilor sai, face o analiza a necesitatilor proiectului si va propune varianta corecta. Totodata, ascultand propunerile noastre veti avea parte de un montaj sigur si corect.

Ulterior, din cauza solicitarii intense, la unele instalatii de aer conditionat pot aparea diverse probleme. Acestea se pot rezolva apeland la Secovent. Realizam o analiza rapida si va propunem solutii de durata pentru evitarea eventualelor deficiente.

Alege Secovent pentru instalatii de climatizare rezistente si durabile! Contactati-ne folosind datele de pe site-ul http://www.secovent.ro/!

Sursa: Secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!