LucInvest.ro - Inchirieri schele metalice si solutii profesionale de la o companie de top

in Recomandari

Marile aglomerari urbane isi cauta tot mai mult salvarea pe verticala: cladirile se inalta vazand cu ochii, iar solutiile ingineresti devin tot mai complexe. Nu poti sa fii competitiv intr-o astfel de piata decat daca tii pasul cu cele mai noi tehnologii si servicii (precum cele de inchierieri schele metalice) si daca reusesti sa iti conturezi o viziune pertinenta asupra aspiratiilor lumii actuale. Gandesti in viitor, faci parte din joc!

Inchirieri schele metalice

Nu e loc pentru foarte multi in domeniul constructiilor. Iar in privinta materialelor de constructii, concurenta este si mai acerba. Diferenta o fac calitatea si siguranta, cele doua cuvintele-cheie ale celor mai mari companii importatoare de utilaje si echipamente specializate.

Schele la inaltime - Inchirieri schele metalice

Infiintata in anul 2006, cu peste zece ani de experienta in domeniul constructiilor industriale si civile, Societatea Luc Invest a primit numai cuvinte de lauda din partea firmelor de prestigiu din Europa, din partea antreprenorilor generali, a subantreprenorilor si a consructorilor alaturi de care lucreaza.

Secretul? Produsele premium pe care le pune la dispozitie.

Inchirierea schelelor metalice - Garantia succesului proiectului tau

Asimilat dupa modelul occidental si adaptat dupa propriile strategii financiare ale fiecarei companii, sistemul de inchiriere a utilajelor de contructii este tot mai utilizat de marile firme de profil. Luc Invest se numara printre furnizorii de baza din domeniul constructiilor si pune la dispozitia celor mai mari si pretentiosi clienti echipamente modulare calitative de sustinere destinate ridicarii diferitelor lucrari.

Verticalitate si la propriu, si la figurat

Fiind structuri metalice provizorii, fiabilitatea, usurinta de montare/demontare si gradul mare de siguranta pe care il ofera echipelor de constructori sunt obligatorii. Furnizorii de profil care asigura calitatea, precum Luc Invest, sunt putini.

Serviciul de inchiriere a schelelor metalice aduce nenumarate beneficii constructorilor. Calitatea si siguranta utilajelor, consultanta de specialitate si asistenta tehnica oferite de Luc Invest sunt direct proportionle cu flexibilitatea preturilor pe care le ofera.

In plus, echipamentele inchiriate sunt transportate, asamblate/dezasamblate si intretinute de echipe avizate de profesionisti, iar tinerii investitori sau intrerinzatori din domeniile constructiilor sau imobiliare pot beneficia de servicii de asistenta tehnica profesionale.

Indiferent de natura proiectelor in cadrul carora sunt folosite sau de complexitatea acestora, asigurarea calitatii de exceptie a produselor si serviciilor companiei Luc Invest ar trebui sa reprezinte un etalon pentru intreaga industrie a materialelor de contructie.

Conditii de inchiriere:

  • Un cadru complet este alcatuit din: 2 cadre, 2 podine, 2 bare orizontale, 1 diagonala, 4 picioare de sprijin si elemente de ancoraj si siguranta, alcatuind un cadru de 3.5 mp;
  • Pretul este variabil in functie de perioada contractuala si suprafata de schela inchiriata;
  • Durata de inchiriere este negociabila in functie de cantitatea solicitata;
  • Transportul este gratuit in Bucuresti si Judetul Ilfov;
  • Schela metalica indeplineste toate normele de securitate in exploatare cerute in UE;
  • Garantam folosirea lor in conditii de maxima siguranta, ca urmare a unui montaj corect realizat;

LucInvest.ro - Calitatea lucrului bine facut, in deplina siguranta

Fie ca alegeti sa inchiriati o schela fixa de fatada (pentru lucrarile ce implica o capacitate maxima de sustinere a planurilor de lucru de aprox. 300 kg/mp, cu dimensiuni de 50 m inaltime si 1 m latime), o schela mobila (un produs usor de utilizat, cu o limta de greutate de 200 kg) sau o schela reglabila de interior, calitatea produselor se ridica la cele mai inalte standarde, in timp ce preturile raman la cel mai bun nivel al pietei.

Alege siguranta la inaltime, alege schelele metalice de la Luc Invest!

Date de contact

Telefon - 0745 410 817

Website: www.lucinvest.ro

Sursa: LucInvest.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!