Targul National Imobiliar - TNI 30 SEPTEMBRIE-2 OCTOMBRIE 2016 - Palatul Parlamentului, Sala Unirea

in Targuri si expozitii

Evenimentul imobiliar al toamnei -Targul National Imobiliar TNI- incepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expozitia se adreseaza persoanelor interesate de locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, amatorilor de proprietati premium si persoanelor atrase de investitii in segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

Macheta Targul National Imobiliar septembrie 2016

TNI- Evenimentul imobiliar ALL IN ONE

Cu o experienta de 11 ani in promovarea pietei imobiliare din Romania si facilitarea tranzactiilor in real estate, Targul National Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reuneste toti jucatorii importanti din piata de profil: dezvoltatori, agentii imobiliare si institutii financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuinte premium si sustine investitiile in segmentul imobiliar.

Pretul minim pentru o proprietate ofertata in cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat in Breaza, zona DN1, iar pretul maxim din cadrul targului este de 990.000 EURO pentru o vila in Sinaia, zona semicentrala ce are o suprafata de 278 de metri patrati utili si un teren de 1064 mp.

Locuintele noi de tip budget-friendly au pretul de pornire de 17.900 EURO TVA inclus pentru o garsoniera (23mp), 27.400 EURO TVA inclus pentru un apartament de doua camere (37mp), 39.900 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) si 71.900 EURO TVA inclus pentru o vila (109mp). Aceasta categorie de locuinte se afla mai departe de centrul Bucurestiului, dar totusi aproape de mijloacele de transport in comun catre km 0 al capitalei, presupune suprafete relativ mici, dar implica finisaje de calitate si diverse beneficii pentru cumparatori, precum loc de parcare oferit gratuit si vouchere de mobilier.

Segmentul de locuinte premium a inregistrat o crestere semnificativa a cererilor in ultima perioada, iar preturile pentru acest tip de imobile pornesc de la 60.500 EURO+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 EURO+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 EURO+TVA pentru un apartament de 4 camere (108mp) si 179.000 EURO+ TVA pentru o vila (227mp). Imobilele premium se diferentieaza prin amplasarea in cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid in zona centrala, nivel ridicat al finisajelor si suprafete generoase.

Locuintele de vacanta- solutia de a-ti pune banii la treaba!

Chiar daca sezonul estival pe litoral s-a incheiat, in cadrul Targului National Imobiliar vizitatorii au sansa de a incepe vacante nesfarsite la Marea Neagra. Costul porneste de la 4.750 EURO si ajunge pana la 9.000 EURO pentru cei care inteleg beneficiile de a plati echivalentul a catorva vacante la mare si a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament in primul resort de cinci stele de pe litoralul romanesc. Odata cu investitia, cumparatorul are venituri garantate contractual, recuperarea investitiei in 7 ani si acces la toate facilitatile resortului.

?i locuintele cu vedere la munte sunt o varianta sigura de investitie, fiind la mare cautare in orice perioada a anului. Preturile pornesc de la 24.000 EURO pentru o garsoniera de 30 mp situata in Predeal si se accepta rate direct la dezvoltator.

Acum TU faci pretul in imobiliare!

In perioada 30 septembrie-2 octombrie la Targul National Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc pretul imobilelor in urma discutiilor fata in fata si a negocierii directe cu cei mai importanti dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi in bani, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier in valoare de 2.500 EURO si posibilitatea de a da la schimb locuinta veche pentru o locuinta noua plus diferenta in bani, ce poate fi achitata cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casa.

Locuinta Verde costa mai putin!

"La Pavilionul Green Homes organizat in cadrul Targului National Imobiliar TNI cei interesati pot afla mai multe informatii despre cum pot finanta responsabil locuinta pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuinta de calitate superioara cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie si reparatii, sanatate si bunastare pentru familia ta. Exista o corelare directa intre performanta energetica a unei locuinte si nivelul de calitate al proiectarii, construirii si operarii acesteia. Adesea proprietarii de locuinte iau decizia de a investi mai putin in procesul de proiectare si construire (alegand locuintele cu cel mai scazut cost pe metru patrat), insa ajung in final sa detina locuinte cu costuri mari pentru incalzire si racire, care necesita intretinere intensiva, renovari mai frecvente si care au o valoare mai mica pe termen lung decat locuintele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi in sustenabilizarea locuintei este la inceput, in stadiul proiectarii initiale. Finantarea responsabila este de cele mai multe ori cea mai buna alegere pentru a devansa resurse disponibile inca de la inceputul procesului de constructie" a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Se poarta upgrade-ul imobiliar

Preturile in imobiliare isi continua trendul usor ascendent de la inceputul acestui an. Acest lucru face ca ACUM sa fie momentul oportun de a cumpara o locuinta noua, iar in ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuinta, niste economii in bani si posibilitatea de a obtine un credit imobiliar s-au hotarat sa cumpere un imobil mai bun. De la o garsoniera vor sa se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor sa se mute la casa. In cadrul Targului National Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispozitie de agentiile imobiliare prezente la eveniment, prin care acestia isi pot achita partial contravaloarea imobilului nou cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.

PREGATI?I-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului, ofertele acestora, suprize si premii pentru vizitatori chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectati la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Va asteptam la TNI, 30 septembrie- 2 octombrie 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA!

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin: IMOPEDIA.RO

Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest; Apulum 94.

Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business 24; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Wizmo.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

Lansat in anul 2005, Targul National Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Continuand cei 11 ani de traditie, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 23 de editii ale TNI.

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;

Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350

Cristina BERCEA- PR Manager- 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!