Targul National Imobiliar septembrie 2016 - Lansare evenimente imobiliare din 2017

in Targuri si expozitii

Finalul lunii septembrie este marcat de doua momente importante pentru dinamica pietei imobiliare din Romania: suplimentarea fondurilor pentru Programul Prima Casa 2016 si cea mai renumita expozitie din domeniu: Targul National Imobiliar TNI.

Macheta Targul National Imobiliar septembrie 2016

Evenimentul TNI are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului-Sala Unirea si reprezinta cadrul ideal în care cererea de locuinte întalneste oferta imobiliara si solutiile de finantare. Recunoscut ca fiind modalitatea optima de a maximiza rezultatele businessului imobiliar, participantii la Targul National Imobiliar beneficiaza acum gratuit de un pachet de promovare pe 60 de canale media de specialitate atat în timpul evenimentului, cat mai ales înainte de acesta.

Stirea anuntata de Ministrul Finantelor, Anca Dragu, referitor la suplimentarea fondurilor pentru Prima Casa este primita cu mare bucurie, mai ales ca acest program guvernamental a ajutat piata imobiliara sa depaseasca perioada de recesiune. Astfel ca ofertele de apartamente vechi cu preturi pana în 60.000 EURO si cele pentru apartamente noi cu preturi de maxim 70.000 sunt iarasi în vizorul persoanelor ce doresc sa aplice la Programul Prima Casa. Tot în perioada urmatoare se va “anunta strategia pentru acest program pe termen mediu, 5 ani astfel încat sa evitam eventualele sincope în derularea programului”, a spus ministrul Finantelor. Strategia pe termen mediu este importanta în luarea unor decizii si în aplicarea unui plan de marketing eficient si tocmai din acest considerent datele de desfasurare ale celui mai mare eveniment imobiliar din Romania sunt anuntate cu mult timp înainte.

“Pentru a dovedi înca o data seriozitatea si continuitatea de care am dat dovada, suntem bucurosi sa anuntam editiile Targului National Imobiliar TNI din anul urmator: 19-21 mai si 29 septembrie - 1 octombrie 2017, în aceeasi locatie de exceptie, Palatul Parlamentului. TNI va sustine si în 2017 companiile ce activeaza în sectorul imobiliar, creand un cadrul ideal pentru: brand awareness, pozitionare, lansari de produse si servicii, generare de vanzari, marire a bazei de date cu potentiali clienti, analizare a competitiei si networking. Participarea la targurile imobiliare ale anului 2017 implica acum un cost mai redus cu oferta EARLY BIRD TNI 2017 de care se poate beneficia contactand echipa organizatorica” - Adrian BERCEA- organizator al Targului National Imobiliar TNI.

Lansat în anul 2005, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile în imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine în sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 23 de editii ale TNI, organizate deja.

Trendurile pietei imobiliare se stabilesc în cadrul TNI !!!

Va invitam sa vizionati Targul National Imobiliar TNI în imagini: CLICK AICI!

Organizator: BDOBC Business Center

TNI 30 septembrie- 2 octombrie, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest;

Mediatizare: Romania TV; B1 TV; Realitatea TV; Agerpres; Mediafax; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business 24; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

Detalii complete: http://www.targulnationalimobiliar.ro.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!