Vara asta, bucataria ta se muta in gradina

in Diverse

Nu este de inchipuit o vara fara petrecerile in aer liber sau fara zilele lungi alaturi de prieteni in gradina casei, asa cum este de neinchipuit sa stai la curte fara sa petreci pana seara tarziu in interiorul spatiului verde.

Gratar de gradinaplacat cu piatra

Orice ai aseza pe gratarul din mijlocul gradinii, vei constata ca totul reuseste sa sfaraie cu multa voie buna, prietenii dragi fiind nelipsiti de la astfel de momente. Si iata cum gratarul, aceasta constructie cu specific pentru noi, romanii, devine locul perfect pentru socializare si clipe de bucurie.

Iar atunci cand ne gandim la bucatele cu specific traditional trebuie sa fim constienti ca lemnele de foc, combinate cu putini carbuni, dau mancarii tale o savoare cu totul aparte, neimaginat de buna.

Indiferent de spatiul gradinii tale este recomandat sa faci loc acestei piese de rezistenta – gratarul. Unui spatiu restrans i se potriveste fara niciun dubiu un gratar mic, precum este acesta ce poate fi asezat in orice colt al curtii. De dimensiuni reduse, gratarul are un farmec cu totul aparte, fiind placat cu piatra poligonala, astfel ca designul sau clasic reuseste sa se integreze usor spatiului propus. De asemenea, acest tip de gratar se monteaza foarte usor, fiind nevoie de o suprafata fixa si stabila pentru ca asamblarea pieselor cu ajutorul adezivului de ciment sa poata fi posibila.

Atunci cand numarul prietenilor este mai mare, poti incerca gratarul de dimensiuni medii, pe care il poti regasi aici. O petrecere in aer liber are nevoie de un gratar pe masura, astfel ca dimensiunile acestuia vor fi suficiente pentru a va simti bine impreuna cu cei dragi. De asemenea, gratarul are un design deosebit, fiind placat cu piatra poligonala. Este construit din caramida ignifuga, fapt ce il face mult mai rezistent in timp. Se monteaza in numai 3-5 ore, timp necesar pentru ca adezivul de ciment sa se intareasca. Cu toate acestea, este nevoie de o platforma plana si foarte stabila.

Daca spatiul va permite, puteti alege gratarul de gradina Family. Acesta reprezinta un ansamblu, format din gratar, masa chiuveta si masa de lucru. Piatra poligonala ofera acestui gratar un farmec aparte, fiind inspirat din acele modele cu specific traditional, ravnite de aproape orice familie. Totul se potriveste perfect si pare usor de remarcat modul in care se asorteaza fiecare piesa a acestui ansamblu. Acest gratar este potrivit pentru un numar mai mare de invitati sau pentru o familie mai numeroasa, fiind locul in care puteti prepara cele mai bune retete culinare, lasandu-va prada imaginatiei si bucatarind impreuna cu cei apropiati. Iar ceea ce surprinde este ca tot ceea ce contine acest ansamblu cuprinde toate acele piese necesare unei bucatarii de vara. Nu necesita mult timp pentru montare, fiind nevoie de 5 ore pentru uscarea adezivului de ciment. Iar instructiunile de asamblare sunt simple si asemanatoare unei piese de Lego.

Indiferent de modelul ales, petrecerile in aer liber sunt binevenite, fiind momente vesele, pline de acel farmec specific al verii. Si nu uitati - vita, porc, pui, mici, peste - iata ordinea alimentelor de pe gratar :)!

campanie gratare de gradina piatraonline

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!