Vara aceasta totul e mai bun pe gratar, mai ales daca il primesti cadou!

in Recomandari

Proiect initiat de showroom-ul si magazinul online de piatra naturala, PIATRAONLINE

Cu totii stim ca nimic nu se compara cu mirosul de gratar alaturi de prieteni intr-o seara de vara. In plus, orice ai pune la sfarait se transforma in atractia principala a mesei. Showroom-ul si magazinul online de piatra naturala, PIATRAONLINE, vine cu cea mai buna solutie prin intermediul campaniei #MaiBunPeGratar.

Gratar de gradina piatraonline

In perioada 1 august - 30 septembrie 2016, intra pe https://www.piatraonline.ro/, voteaza gratarul preferat si poti castiga peste 30 de premii sau marele premiu, un gratar de gradina placat cu piatra naturala in valoare de 1.599 RON.

"Campania #MaiBunPeGratar s-a nascut din dorinta de a transforma serile lungi de vara in tot atatea ocazii de distractie si voie buna. Credem ca o gradina este incompleta fara un gratar de calitate, asa cum orice masa devine mai gustoasa atunci cand preparatele sunt pregatite la iarba verde alaturi de cei mai buni prieteni. Astfel, oferim posibilitatea clientilor sa aleaga gratarul preferat si sa il achizitioneze la un pret special sau, de ce nu, chiar sa il castige", ne informeaza Mariana Bradescu, Managing Partner, Rock Star Construct.

Si pentru ca stim ca in fiecare gasca exista un prieten care stie sa dea tonul unor mese delicioase, PIATRAONLINE a pregatit premii speciale pentru iubitorii de gratar. Pe parcursul celor doua luni de concurs, iubitorii de gratar vor fi invitati sa participe la doua provocari, cate o provocare noua in fiecare luna, iar cele mai votate fotografii sau propuneri inscrise sa castige premii speciale sau marele premiu, acordat prin tragere la sorti, un gratar placat cu piatra naturala in valoare de 1.599 RON.

Gratar de gradina piatraonline

Mecanismul campaniei:

Intra pe site-ul https://www.piatraonline.ro/, voteaza modelul de gratar potrivit pentru gradina ta si luna viitoare il poti achizitiona la pret redus, daca primeste cel mai mare numar de voturi.

In etapa 1 (1 august - 31 august), pentru sansa de a castiga un kit de ustensile pentru gratar, incarca o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la gratar, fie ca e de la raionul de peste proaspat, gramada de vinete dolofane din piata sau orice altceva te inspira.

In etapa 2 (1 septembrie - 30 septembrie), pentru sansa de a castiga un sort personalizat cu numele tau sau mixuri de condimente speciale pentru gratar, te invitam sa incarci o fotografie cu tine in ipostaza de Chef al gastii sau cu un prieten din gasca ta care iubeste gratarul.

La finalul campaniei, toti participantii inscrisi la una din cele 2 etape sau de ce nu, la ambele, intra automat la marea extragere pentru premiul mult-visat: un gratar placat cu piatra naturala in valoare de 1.599 RON.

Nu in ultimul rand, toti utilizatorii pot descoperi cate un nou secret culinar dedicat gratarului in fiecare saptamana, iar in fiecare luna pot vota gratarul preferat, urmand ca acesta sa beneficieze de un pret special.

Stiai ca:

  • Focul de carbuni sau lemne potenteaza aroma produselor proaspete, fie ca e vorba de carne, legume sau fructe?
  • E bine sa combini carbunii cu lemnul pentru mai multa savoare?
  • Ordinea gatirii este urmatoarea: intai vita, apoi carnea de porc, puiul si apoi micii?
campanie gratare de gradina piatraonline

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa – de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Social Media: https://www.facebook.com/PiatraOnline.ro

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!