Incalzire ieftina si confort termic maxim!

in Ghid Practic Casa

Cu toti am fost martori la progresul tehnologic din ultimii ani, dar din punct de vedere al sistemelor de incalzire nu au aparut decat variatii ale modalitatilor traditionale de incalzire, cel putin in Romania. In restul Europei si in special in tarile nordice standardul este folosirea sistemelor de incalzire electrica in pardoseala. Oare de ce?

Incalzirea in pardoseala

Aceste sisteme produc un grad de confort termic maxim, cu costuri de investitie si consum mai mici decat cele pe gaz, fara costuri de intretinere si extrem de elegante si confortabile.

Corpul uman are nevoie de o anumita miscare a aerului cald pe verticala in interiorul unei camere, miscare care poate fi descrisa prin intermediul unei curbe termice ideale, creata de specialisti, iar aceste sisteme au fost concepute astfel incat caldura degajata sa produca o curba termica aproape identica cu cea ideala corpului uman.

AMASS CONFORT SYSTEMS, companie dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul, lider in aceasta piata de sisteme de incalzire electrica in pardoseala, obtine performante cu acest sistem de incalzire de 400 -450 ron medie luna iarna (octombrie - martie ) pentru o casa de 150 mp, izolata termic.

Cablurile incalzitoare AMASS, fabricate in Danemarca, montate in sapa sunt speciale,au teflon in manta pentru o durabilitate maxima si invelite in folie de aluminiu pentru a asigura disiparea eficienta a caldurii si o ecranare perfecta, iar covorasele sunt proiectate pentru suprafete renovate, unde sapa a fost turnata si nu mai poate fi inaltata.

Ca toate sistemele termice economice, cel electric in pardoseala foloseste principiul inertiei termice, adica acumularea si cedarea treptata a caldurii (va amintiti vechile radiatoare de fonta care consumau mai putin decat cele de otel?).

Un plus de economicitate adus de AMASS, este dat de functiile speciale de reducere consum cu care sunt dotate termostatele daneze care, opresc alimentarea cand se face aerisirea spatiului sesizand diferenta brusca de temperatura.In plus ele sunt dotate cu functie de folosire a frecventei pulsatorii a curentului electric in loc de cea continua.

Principala caracteristica care aduce in plus economie acestui sistem de incalzire este puterea instalata redusa cu 20-30% fata de celelalte sisteme de incalzire cu radiatoare. Aceasta caracteristica aduce beneficii in investitie bransament , in reducerea investitiei in panouri fotovoltaice dar mai ales in consum. Acesta este un avantaj in plus pentru cei care isi doresc independenta energetica si care isi monteaza diverse metode de colectare de energie (solara sau eoliana) pe locuinte.

Pretul resurselor epuizabile (gaz, petrol , lemn ) este in continua crestere, datorita naturii finite a acestora si in plus sistemele de incalzire care folosesc aceste resurse sunt cele mai periculoase (incendiu, explozii, asfixiere, inundatii). Pe de alta parte curentul electric poate fi produs din resurse energetice inepuizabile precum energia solara, eoliana, hidro si nucleara.

Din punct de vedere al duratei de viata si garantiei sistemele AMASS sunt cele mai longevive sisteme de incalzire au o durata de viata de 80 de ani si o garantie de 20 de ani.

Sunt elegante, nu necesita costuri de intretinere si nci spatii tehnice, cel mai important cresc nivelul calitatii vietii si sanatatii dvs in propriul camin.

Puteti gasi sistemele de incalzire in pardoseala AMASS in Romania, unde AMASS are 15 ani de experienta in domeniu.

Pentru detalii intrati pe www.amass.ro sau contactati specialistii AMASS.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!