Scapa de grijile transportului si manipularii mobilei!

in Recomandari

Transportul mobilei nu este tocmai cel mai usor si cel mai placut lucru de realizat. Este nevoie de timp, de resurse financiare si de ajutorul celorlalti pentru a putea duce la final operatiunea de debarasare mobila. Problemele intervin atunci cand va confruntati cu un volum mare de mobila, ce necesita la transport un autoturism special, in care sa poate fi inclusa toata mobila pentru a evita mai multe drumuri. De asemenea, este de dorit ca mobila sa fie atent manipulata pentru a nu fi degradata si pentru ca piesele sa fie pastrate in integritatea lor.

Mutare, transport mobila

Star Move este firma de transport mobila care vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie aceste servicii. Cum? Prin profesionalism si experienta va vom asista in procesul mutarii pentru a va feri de neplaceri si pentru a face ca procesul de debarasare mobila sa fie unul agreabil si placut. Prin eficienta va vom oferi servicii de calitate prin care vom evita situatiile mai putin placute. Prin rapiditate si promptitudine va asiguram ca transportul dumneavoastra se va desfasura in siguranta si in timp pentru a nu va impiedica sa va realizati planurile pe care le-ati stabilit.

Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client si sa il determinam pe acesta sa revina la noi. De aceea, va punem la dispozitie o gama larga de servicii, printre care si debarasare mobila. Cu toti stim cat de greu este sa scapam de mobila veche sau sa scapam de mobila care ne ocupa mult spatiu pentru a o inlocui cu o mobila noua sau pur si simplu pentru a elibera spatiul respectiv si pentru a-i gasi alta utilizare. Si mai grea este debarasare mobila atunci cand nu ai unde transporta mobila veche sau nu ai ce face cu ea. Aceasta iti va ocupa locul pe balcon sau in alte spatii in care ai putea depozita alte lucruri folositoare tie. Star Move te ajuta sa scapi de acest stres si va sta la dispozitie cu procesul debarasare mobila. Grija mobilei vechi nu trebuie sa va mai preocupe.

Echipa noastra atent instruita si preocupata de binele dumneavoastra, va veghea atent asupra acestui serviciu si va manipula cu grija mobila. Se va ocupa de demontarea ei, incarcarea acesteia in autospecialele atent amenajate pentru a nu degrada integritatea mobilierului, dar si de descarcarea acestora.

Mobila va fi transportata in conditii de siguranta, iar fiecare obiect de mobilier va fi impachetat si pus in cutii pentru a-l feri de degradarile ce pot interveni pe parcursul transportului.

Star Move va ofera servicii prin care viata dumneavoastra va avea o grija in minus. Personalul nostru se va ocupa de intreg procesul de debarasare, transport sau mutare si va va oferi servicii la inalte standarde.

Nu sunteti siguri inca? Atunci va invitam sa purtam o discutie pentru a va oferi mai multe detalii despre serviciile noastre. Si pentru ca ne gandim la clientul nostru, tarifele procesate de noi nu sunt mari si reflecta calitatea serviciilor noastre. Nu va spunem un pret unitar deoarece fiecare serviciu este unic in felul sau, nevoile sunt diferite, de aceea va invitam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta. Dar sa nu va speriati pentru ca noi nu ne-am propus sa cream tarife ridicate, acestea fiind proportionale cu serviciul de care aveti nevoie.

Nu ezitati sa ne contactati! Asteptam cu nerabdare sa purtam o discutie si sa va fim de folos. Noi vrem doar sa va usuram munca si sa va imbunatatim viata.

Sursa: Star Move

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!