Piele naturala italiana pentru tapiterie canapele de la Niky Decor

in Recomandari

Canapeaua este elementul central al sufrageriei, iar multifunctionalitatea acesteia este remarcabila. Putem folosi canapeaua pentru a ne odihni, pentru a ne relaxa in fata cartii preferate, pentru a viziona un film sau o emisiune TV, cat si pentru a ne uita la un meci de fotbal impreuna cu prietenii. Datorita importantei unei canapele, este bine sa ne alegem o canapea confortabila, care sa infrumuseteze incaperea.

Inainte de a ne cumpara o canapea, trebuie sa tinem cont de locul in care dorim sa o amplasam. Printre preferatele noastre se afla canapelele din piele naturala. Chiar daca acestea sunt mai scumpe decat cele din piele sintetica sau din stofa, se potrivesc foarte bine anumitor tipuri de decor si sunt deosebit de confortabile.

Piele naturala italiana pentru tapiterie canapele

O canapea din piele naturala se remarca printr-o rezistenta indelungata, mai ales ca pielea nu se strange si nu se deformeaza. Datorita faptului ca pielea naturala poate sa respire, aceasta este deosebit de calduroasa iarna si extrem de racoroasa pe timpul verii, astfel incat se adapteaza la temperatura camerei in doar 12 secunde.

Totodata, canapelele din piele naturala se intretin usor, fiind suficient sa o curatati cu aspiratorul. Pentru a mentine canapeaua din piele intr-o stare cat mai buna pentru o perioada indelungata de timp, trebuie sa o protejam de razele soarelui, deoarece acestea o pot decolora. Pentru curatare, este bine sa folositi doar produse destinate pielii, care sa actioneze delicat si sa nu o afecteze.

Piele naturala italiana pentru tapiterie canapele

Spre deosebire de canapelele din stofa, cele din piele naturala nu se pateaza la fel de usor si sunt mult mai rezistente la uzura. In plus, acestea nu se impregneaza cu mirosurile din casa, precum este mirosul de tutun si creeaza impresia de eleganta si finete.

O canapea din piele naturala italiana este potrivita atat pentru camerele sobre si clasice, cat si pentru cele moderne. Acestea sunt disponibile in diferite forme, cat mai atragatoare, pentru a infrumuseta camerele in care sunt amplasate. Uneori insa este dificil sa alegem canapeaua potrivita, deoarece trebuie sa tinem cont de buget, dar si de stil si de design.

Piele naturala italiana pentru tapiterie canapele

Daca ne este teama ca nu putem face alegerea potrivita, putem lasa intregul proces de alegere a canapelei din piele naturala si de decorare a locuintei pe seama unui designer interioare. Acesta ne va ajuta atat sa alegem canapeaua, cat si intreg mobilierul, pentru a ne transforma casa intr-un camin primitor si elegant.

Fiecare culoare ne induce o anumita stare, dar extrem de important este si modul in care comunica culorile intre ele. Daca exista o armonie intre culori, spatiul de locuit va fi unul si mai placut si mai relaxant. Tocmai de aceea un designer interioare ne va ajuta sa alegem culorile potrivite, pentru decorarea perfecta a locuintei.

Piele naturala italiana pentru tapiterie canapele

Echipa Niky Decor ne este alaturi de fiecare data cand dorim sa decoram un apartament, o casa, un hotel sau un birou. Sfaturile expertilor in design interior ne sunt de un real folos. In plus, noi nu trebuie sa ne epuizam incercand sa gasim de fiecare data solutii de decorare potrivite.

Pagina web informatii si comenzi: http://www.nikydecor.ro.

Sursa: Nicky Decor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!