Solutii de design interior oferite de Nobili Interior Design

in Recomandari

Firma Nobili Interior Design ofera un serviciu personalizat de design interior pentru case, vile in stil clasic cu posibilitatea livrarii materialelor cuprinse in proiectul 3 D.

Atunci cand alegem o haina, o cautam pe cea mai eleganta, mai frumoasa, confectionata dintr-un material de calitate si in care sa ne simtim cu adevarat confortabil. Aceasi regula ar trebui sa se aplice si in cazul amenajarii locuintelor.

Design interior living

Daca haine reusim sa ne cumparam destul de des, iar o greseala vestimentara poare fi usor remediata, in ceea ce priveste decorarea locuintei lucrurile nu stau chiar atat de usor. De aceea este nevoie de cat mai multa atentie, determinare, dorinta si serviciile unei firme de design interior in Bucuresti.

Luxul vine prin simplitatea formelor, prin alegerea materialelor de calitate, prin gasirea celei mai frumoase imbinari intre forma si culoare. Astfel obiectele de iluminat, precum candelabrele, mobila, din lemn natural sculptat ideala pentru cei care prefera stilul clasic, reprezinta moduri ideale de exprimare a luxului pe care fiecare dintre noi poate sa le aleaga. De asemenea materialele speciale precum matasea, catifeaua, satinul, tapiteria de calitate sunt markeri importanti ai luxului si a bunului gust, calitati venite din interiorul nostru si expuse in tot ceea ce ne reprezinta.

Design interior living

De obicei, un obiect de lux este acela care isi lasa proprietatile descoperite si nu le expune cu opulenta. De aceea, departati-va de culorile prea tipatoare, de alaturari obositoare de culori. Acestea vor atrage priviri dar nu si admiratie.

Indiferent de stilul de desing ales, luxul nu va fi niciodata demodat. Chiar daca decorarea unei locuinte tinand cont de factorul estetic si calitatativ pe care il numin intr-un cuvant, lux, presupune cheltuirea unei sume mai mari de bani, trebuie subliniat faptul ca aceasta este o investitie pentru o viata.

Design interior living

Pentru a evita greselile, achizitionarea de obiecte decorative sau piese de mobilier de proasta calitate sau care nu se incadreaza cu restul decorului, este indicat sa apelezi la un designer de interior profesionist. Acesta iti va intelege dorintele, iti va expune un plan si apoi te va ajuta pas cu pas sa il duci la bun sfarsit, linia de finish fiind reprezentata de amenajarea unei locuinte de lux.

Design interior living

Pentru punerea in practica a unui proiect de design interior casa , vila sau apartament va recomandam serviciile oferite de Nobili Interior Design. Portofoliul de proiecte realizate o recomanda pentru a pune in practica orice tip de amenajare pentru casa sau spatiu comercial.

Sursa: Nobili Interior Design

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!