Construieste usor casa visurilor tale! - by eMenatwork

in Recomandari

ACASA este povestea fericita a visului transformat in realitate!

 

Acasa este locul in care te bucuri de duminica in familie, unde petreci serile cu prietenii sau lenevesti in zilele ploioase. Este locul in care traiesti cele mai frumoase momente din viata ta!

 

 

Prezentare eMenatwork

 

eMenatwork.ro iti este alaturi sa iti construiesti usor spatiul visurilor tale. Inchide ochii si imagineaza-ti cum apar: tapetul rafinat, podeaua eleganta, corpurile de iluminat, culorile, texturile, finisajele ... incepi sa simti ca este CAMINUL tau.

 

eMenatwork.ro este magazinul online al grupului Menatwork in care gasesti ceea ce iti doresti pentru casa si gradina ta indiferent ca renovezi sau construiesti. Pe langa materiale de constructii si finisaje, pe platforma online se gasesc si produsele de care ai nevoie pentru a face casa "locuibila": pardoseli, tapet, gresie si faianta, materiale electrice si corpuri de iluminat. Nici sistemele de ventilare si climatizare nu lipsesc, iar pe langa acestea gasesti si articole de care este nevoie pentru curte si gradina.

 

Intra in lumea eMenatwork, in care tu esti personajul principal. Inspira-te si apoi… lasa-ti imaginatia libera, adoptand propriul stil, fiindca personalitatea ta este cea care dicteaza identitatea caminului tau.

 

Cunoaste eMenatwork in 2 minute vizionand clipul!

 

 

Despre eMenatwork.ro

 

La eMenatwork.ro, comanzi online, oricand si de oriunde, de pe laptop sau chiar si de pe telefon materialele necesare. De asemenea, echipa eMenatwork iti este alaturi cu sfaturi potrivite, oferite printr-un call-center specializat, o platforma complexa de know-how si un sistem inteligent de ofertare, toate personalizate proiectului tau.

 

De 5 ani in online si 22 de ani in offline, construim visul tau!

 

Echipa eMenatwork te asteapta:

 

  • Online, www.emenatwork.ro, divizia e-commerce a grupului Menatwork;

  • In Showroom-urile din: Bucuresti, Cluj, Craiova, Constanta, Bacau.

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!