Toamna, anotimpul cel mai bun sa iti construiesti piscina de vis

in Ghid Practic Casa

In acesta perioada a anului, una dintre intrebarile intalnite la clientii de piscine este: "Cand este cel mai bun moment pentru a monta o piscina si pentru a avea cea mai buna oferta, toamna sau primavara?"

 

Instalare piscina toamna

Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare, cel putin in cele mai multe cazuri, este relativ simplu:

Da, toamna este perioada ideala pentru a construi o piscina.

De ce? Aici sunt doar cateva dintre motivele pentru care credem ca acum este momentul sa va construiti piscina de vis:

1. Puteti sa alegeti cele mai bune companii de constructii de piscine din zona dumneavoastra sau din tara. In lunile de vara, constructorii de piscine sunt mult mai ocupati si va trebui uneori sa asteptati pana la 3 luni inainte de a putea incepe proiectul dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca daca asteptati pana la primavara s-ar putea sa fiti tentat sa alegeti un constructor disponibil dar mai putin calificat ceea ce se poate transforma intr-o greseala costisitoare!

2. De multe ori, din cauza scaderii volumului de comenzi din aceasta perioada a anului, constructorii de piscine vor oferi reduceri pentru a atrage potentialii clienti. Verificati ce fel de reduceri ofera diversi constructori de piscine. Dar, ca intotdeauna, fiti foarte atenti. Daca pare prea frumos sa fie adevarat, probabil ca nu este adevarat.

Nu alegeti o firma de constructii de piscine bazandu-va doar pe pretul oferit. Si amintiti-va, intrebati intotdeauna de o lista de referinte cu lucrarile efectuate.

3. Costul produselor creste: Cu fiecare inceput de an creste si "costul marfurilor" de la furnizori din diferite motive (curs valutar, preturi crescute la materii prime si combustibili etc).

4. Vei fi pregatit de inot atunci cand incepe sezonul 2017, la sfarsitul primaverii. Da, asa e. Veti fi gata de inot in noua piscina in timp ce prietenii tai care au dorit sa astepte pana la primavara, se vor uita la o groapa gigantica in curtea lor unde va fi noua lor piscina.

Veti avea garantat un sezon complet de inot imediat ce vine vara.

5. Constructorii de piscine ofera servicii personalizate. In lunile mai calde, cand constructorii de piscine sunt aglomerati, acestia nu pot fi in masura sa ofere proiectului dvs. la fel de multa atentie la detalii cum doriti.

6. Amenajare curtii dvs. Cand soseste primavara, puteti face amenajarea curtii dumneavoastra fara a avea echipele de constructie a piscinei in curte. Deoarece instalarea unui bazin de inot va provoca intotdeauna unele daune la o curte, va dura ceva timp pentru ca sa creasca din nou iarba/vegetatia din jurul piscinei. Acesta este motivul pentru care e de obicei mai bine sa aveti la dispozitie 4-6 luni pentru amenajarea curtii si cresterea vegetatiei, fata de 1-2 luni in primavara, daca alegeti sa va montati atunci piscina. In acest fel, proiectul va fi complet si frumos pentru toate lunile de vara!

7. Taxe: In unele cazuri, costul achizitiei piscinei poate fi folosit ca scadere a impozitului pe profit la sfarsit de an.

Un proiect de montare a unei piscine in aceasta toamna suna bine pentru tine? Contacteaza acum un specialist si afla GRATUIT mai multe detalii 0742 472 664.

WWW.DEPOZITULDEPISCINE.RO

Sursa: Depozitul de piscine

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!