Reamenajarea bucatariei - trei sfaturi pentru proiect

in Decoratiuni

In general, bucataria e considerata centrul casei, datorita faptului ca e cel mai traficat spatiu. Zona de bucatarie poate deveni un spatiu aerisit si spatios, daca reamenajarea e bine planificata, cu o atentie crescuta la detalii.

 

 

Proiect pentru reamenajarea bucatariei
Foto: piatraonline.ro

 

Stabiliti designul din timp!

 

Alaturi de un arhitect sau de un designer interior, stabiliti clar ce tip de atmosfera va doriti, ce culori, ce texturi, ce zone va intereseaza. Comunicati cat se poate de detaliat cu designerul si respectati planul facut - o data stabilit, ar fi bine sa nu va intoarceti din drum, cel mai probabil va veti da bugetul peste cap.

 

Daca lucrati singur la amenajare, faceti liste cu obiecte pe care le veti avea si incercati sa va organizati timpul pe prioritati, pentru a nu pierde din vedere lucrurile importante.

 

Reamenajarea bucatariei
Foto: piatraonline.ro

 

Analizati, pana la cel mai mic detaliu!

 

Pentru a stabili planul de atac pentru lucrul la instalatiile sanitare si electrice, e important sa aveti alaturi o echipa de profesionisti, care pot eficientiza atat planificarea cat si implementarea proiectului.

 

La fel, si pentru masurile corecte ale pardoselii, blatului de bucatarie sau ale altor elemente care trebuie schimbate. Toate detaliile tehnice trebuie sa fie clare si in concordanta cu realitatea, astfel va veti scuti de surprizele neplacute ce pot aparea mai tarziu.

 

Graba strica treaba!

 

Daca va doriti cu adevarat o schimbare, probabil ca va fi nevoie sa realizati chiar schimbari de structura, sa mariti spatiul, sa extindeti sau sa transformati cateva elemente. Daca nu aveti un ajutor specializat care sa va indrume in planificare, e important sa nu va grabiti.

 

Acordati-va timp pentru perioada de research si de-abia apoi luati deciziile si faceti planul, avand in vedere toate detaliile posibile si toate eventualele probleme care ar putea aparea. De exemplu, alegerea materialelor ia timp - mergeti in showroom, comparati culori, materiale, preturi si de-abia apoi incepeti lucrul.

 

Daca in aceasta perioada sunteti in mijlocul unui proiect de reamenajare pentru bucatarie, ar trebui sa stiti ca cel mai mare importator si distribuitor de piatra naturala, Rock Star Construct, pregateste reduceri masive, de Black Friday. Va recomandam sa intrati pe www.piatraonline.ro si sa va inscrieti, pentru a afla primii oferta la piatra naturala!

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: PiatraOnline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!