Amenajarea unei bucatarii in stilul clasic - Galerie foto

in Decoratiuni

Bunul gust, rafinamentul, eleganta, reprezinta calitati care se rasfrang si asupra modului in care alegem sa ne decoram locuinta. Din pacate insa, majoritatea dintre noi punem accent pe decorarea livingului, a dormitorului si mai putin a bucatariei, aceasta ramanand, mai mereu, cel mai trist si dezordonat loc al casei.

 

 

Stilul clasic de lux in amenajarea bucatariei
Foto: Nobili Interior Design

 

Bucataria merita insa si ea un rasfat in ceea ce priveste designul de interior ales, care sa o transforme intr-un loc al bunului gust in care sa-ti faca placere sa poposesti.

 

Stilul clasic de lux in amenajarea bucatariei
Foto: Nobili Interior Design

 

Persoanele disciplinate dar in acelasi timp boeme, rationale dar indragostite de frumos, sobre dar nostalgice, vor alege pentru amenjarea bucatariei cat si pentru decorarea intregii locuinte stilul clasic. Acesta se caracterizeaza prin rigurozitatea formei, prin dorinta de conservare a frumosului de altadata, prin respectarea unor reguli care s-au pastrat la mai bine de un secol de la aparitia stilului.

 

Bucataria, locul celor mai imbatatoare arome si apetisante gusturi, locul mainilor dibace si a rasfaturilor culinare merita sa se mute intr-un timp departat, in care respectul, eleganta, rafinametul erau calitati care defineau atat locuri cat si persoane.

 

Astfel, amenajarea bucatariei in stilul clasic reprezinta o alegere a persoanelor care stiu sa respecte trecutul si doresc sa aduca o parte din aerul boem de altadata in prezent, proiectandu-l, de ce nu, in propria-i bucatarie.

 

Stilul clasic de lux in amenajarea bucatariei
Foto: Nobili Interior Design

 

Corpurile din lemn masiv, in culori mate, grandioase, impresionante prin marime si greutate sunt piesele principale ale stilului clasic. Acestea se combina cu obiecte decorative mari si pretioase care confera un aer de pretiozitate si calitate, specific luxului de altadata.

 

Avand parte de un astfel de rafat in ceea ce priveste designul interior, bucataria nu poate decat sa se transforme intr-un loc plin de stil si eleganta.

 

Desi va impresiona prin maretie si seriozitate, bucataria amenajata in stil clasic va dispune de spatiu si luminozitate. Aceasta doar daca lasi decorarea pe mana unui expert care reuseste sa imprime clasicul, sa pastreze personalul si sa creeze o atmosfera primitoare si in acelasi timp distinsa.

 

Pentru mai multe detalii si proiecte de amenajari si design interior in stil clasic si nu numai, vizitati site-ul firmei Nobili Interior Design: http://www.nobili-interior-design.ro
Telefon: 0720.665.365
E-mail: nobilidesign@gmail.com

Sursa: Nobili Interior Design

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2259,99 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!