Stilul clasic de lux in amenajarea interioara a unei case - Galerie foto

in Decoratiuni

Amenajarile interioare sunt o afacere de gust dar si de personalitate.

 

Stilul clasic, modern, exotic, design, oriental, rustic... toate alegerile sunt permise atunci cand vorbim de amenajarea interioara a unei case, dar stilul clasic este cel care nu se va demoda niciodata.

 

 

Stilul clasic de lux in amenajarea interioara
Foto: Nobili Interior Design

 

Mobila pentru un stil clasic

 

Pentru amenajari interioare in stil clasic, trebuie mai intai sa alegi piesele de mobilier. Cea mai frumoasa este mobila care poarta deja patina timpului, din stejar sau alte esente nobile precum nucul si ciresul.

 

Poti incerca insa si varianta mai putin costisitoare a mobilierului din pin caruia sa-i aplici chiar tu o patina.

 

Masa trebuie sa fie lunga iar scaunele cu spatar din lemn. Un bufet poate sa fie si el folosit pentru a aranja vesela. Un cufar din lemn in care sa pui lenjeria este si el ideal.

 

Stilul clasic de lux in amenajarea interioara
Foto: Nobili Interior Design

 

Peretii ideali pentru un stil clasic

 

Un perete din piatra este de bonton pentru a crea la tine acasa un stil clasic. Un tapet cu un astfel de motiv este si el extrem de potrivit.

 

Din punct de vedere cromatic albul este culoarea care va pune cel mai bine in valoare mobilierul, fie el in nuante inchise sau deschise.

 

Design interior casa in Constanta
Foto: Nobili Interior Design

 

Pardoseala intr-o amenajare clasica

 

Daca ai sansa sa stai intr-o casa cu o podea mai veche, nu o schimba. Este ideala pentru o amenajare in stil clasic. Un parchet din stejar este si el foarte potrivit pentru acest stil. Alegerea parchetului trebuie sa se faca in functie de nuanta mobilierului. Daca ai mobilier deschis la culoare alege un parchet inchis la culoare.

 

Un covor tesut din lana pura este perfect pentru a crea o atmosfera nu doar eleganta ci si calda, perfecta pentru stilul clasic.

 

Stilul clasic de lux in amenajarea interioara
Foto: Nobili Interior Design

 

Pentru un stil clasic elegant in casa ta mizeaza pe draperii din catifea rosie sau din catifea verde inchis. Perdelele trebuie sa fie si ele cat mai fine. Inelele din lemn sunt cele mai potrivite.

 

Pentru mai multe detalii si proiecte de amenajari si design interior in stil clasic si nu numai, vizitati site-ul firmei Nobili Interior Design: http://www.nobili-interior-design.ro
Telefon : 0720.665.365
E-mail : nobilidesign@gmail.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!