Casa plutitoare - Galerie foto

de Marcel Buciuman in Recomandari

Pentru ca se apropie sezonul estival si multi dintre noi viseaza la o vacanta la mare, ne-am gandit sa va prezentam o casa mai altfel, pe care ati putea-o lua cu voi pe cele mai frumoase plaje ale lumii.

Terasa yacht

De fapt, mai corect, casa in cauza ar fi cea care v-ar purta in aceste calatorii, pentru ca vorbim despre yacht-ul Slojo, produs de compania americana Delta.

Norocosul proprietar al acestei case de lux plutitoare si-a dorit, pe langa ultimele inovatii tehnologice care sa-i permita sa navigheze in conditii de maxima siguranta, un spatiu care sa-i respecte filosofia si stilul de viata, si anume de a-si savura pe-ndelete viata, calatorind si bucurandu-se de darurile naturii, ale culturii si artei. De aici si numele yacht-ului, Slojo, o prescurtare de la "slow journey" (calatorie lenta, linistita).

Set pliabil balcon masuta cu 2 scaune lemn masiv

Masuta cu 2 scaune pliabile lemn masiv

Pentru aceasta s-a apelat la designerul Tom Stringer, care a optat pentru un stil de amenajare liniar, contemporan, cu accent pe spatiile generoase si bine iluminate natural.

Salon yacht

Culorile folosite la tapiseriile din stofa, casmir sau matase sunt neutre, astfel incat accentul sa cada pe contrastul dintre cele patru esente nobile de lemn alese pentru mobilier, pereti si pardoseli: anigre, cu o nuanta usor caramel, tec, cu un finisaj natural satinat, nuc lacuit lucios si mozambic, un material rar cu impact vizual izbitor.

Insertiile din otel inoxidabil, tapiserii si piele naturala intregesc imaginea de lux rafinat, eleganta si stil a intregului decor interior. Cu toate acestea, atmosfera ramane una calda si familiara, astfel incat proprietarul si oaspetii sai sa se poata relaxa si socializa in voie.

In salonul generos au fost create nise iluminate imbracate in piele alba in care proprietarul sa-si poata expune colectia de arta etnografica adunata in timpul calatoriilor sale in Africa si Asia.

Salon yacht Living yacht Slojo Sufragerie yacht

Masa extensibila din lemn masiv de fag, neagra

Masa lemn masiv de fag, neagra Finisaje lemn yacht Bar yacht Bucatarie yacht Scara yacht

Cele patru cabine dormitoare, fiecare cu propria baie, pastreaza aceeasi linie decorativa.

Dormitor yacht Slojo

Pat Stefania, lemn masiv de stejar, 160x200 cm

Pat dublu lemn masiv de stejar Dormitor yacht Detaliu dormitor yacht Dormitor yacht Hol acces dormitoare Baie yacht Un accent deosebit s-a pus si pe spatiile exterioare, pe cele patru punti ale iacht-ului fiind amenajate mai multe terase cu zone de plaja, zone umbrite, bar, jacuzzi, zone de conversatie, joc sau odihna.

Terasa yacht Slojo Jacuzzi yacht Slojo Terasa yacht Slojo Terasa Slojo Jacuzzi yacht Slojo Terasa yacht Slojo Yacht-ul Slojo

Foto: Kristina Strobel

Dupa aceste imagini minunate ne da tarcoale un impuls de a inchide ochii si de a visa la propriile calatorii fascinante...

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!