Piatra decorativa pentru placarea fatadelor

in Decoratiuni

Material oferit de PiatraOnLine.ro.
 
V-ati intrebat vreodata cum reusesc constructorii din ziua de azi sa aleaga pietrele perfecte pentru fatadele caselor? Cum este posibil ca fiecare piatra sa arate de parca ar fi fost creata special pentru acea casa?

 

 

Raspunsul este acela ca aleg dintr-o gama extrem de variata de piatra decorativa pentru exterior.
Rock Star Construct, prin site-ul www.piatraonline.ro, comercializeaza astfel de pietre pentru placari exterioare de orice tip: fatade, socluri de gard sau de case etc.

 

Placare fatada cu piatra decorativa

 

Piatra decorativa este o piatra naturala ce se placheaza pentru infrumusetarea unui spatiu exterior, asadar nu are utilitati precum piatra pentru pavaj, aceasta din urma fiind in primul rand o necesitate si abia ulterior un element de decor. In schimb, o piatra naturala decorativa ce este aplicata pe fatada unei case va schimba cu siguranta aspectul acesteia, innobiland-o.

 

Montarea corecta este o necesitate

 

Piatra decorativa, ca orice alt tip de piatra naturala, trebuie sa fie montata corespunzator daca nu doriti ca pietrele sa cada sau sa aiba un aspect final neingrijit. Procesul de montare presupune folosirea unui adeziv dedicat: Weber Set Stone (adeziv special pentru piatra naturala) sau Weber Set Marmoplus, in cazul placarilor pe inaltimi mai mari de 3-4 m. In cazul in care doriti sa placati pe inaltimi mai mari, va recomandam sa folositi un grund de amorsare precum Weber GR 100 sau plasa.

 

Pentru ca placile de piatra sa adere la suprafata peretelui exterior, recomandam ca atat peretele cat si pietrele sa fie complet uscate si curate. Adezivul Weber trebuie folosit corespunzator si atat timp cat este proaspat.

 

De asemenea, trebuie sa fiti foarte atenti ca pietrele sa nu fie calde. Daca pietrele sunt calde apa se poate scurge din adeziv prea repede si nu se va intari suficient cat sa nu cada.

 

Placare gard cu piatra decorativa

 

O piatra decorativa pentru orice nevoie la un pret rezonabil

 

Toate modelele de piatra naturala decorativa pot fi gasite pe www.piatraonline.ro si se pot livra oriunde in Romania in 24-48 ore de la comanda.

 

Piatra naturala decorativa arata minunat pe un zid de sustinere, transformand o structura urata intr-un element de atractie. Pietrele decorative arata foarte bine pe fundatiile din beton sau pe marginea teraselor.

 

Placare gard cu piatra decorativa

 

Multe dintre modelele de piatra naturala pot fi folosite si la interior.

 

O intrebuintare comuna a pietrelor decorative este in jurul semineelor. Semineele moderne pot fi incadrate cu piatra decorativa obtinand un stil clasic veridic.
Pietrele decorative sunt un produs excelent atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia.

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!