LENJERIE SPECIALA DIN TACTEL

88 RON

(Pretul contine TVA)

De la VENRO DIRECT - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
LENJERIE SPECIALA DIN TACTEL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tactel®: este un material special, microfibra cu inalta densitate si el sticitate, foarte placuta la atingere si foarte confortabila de purtat. Garanteaza un efect antiperspirant in toate situatiile climatice iar pielea ramane uscata.



Bluze de corp si maieuri termice - articole de lenjerie extrem de speciale care va vor proteja de frigul neplacut. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt realizat din Tactel®100%, ce transfera umiditatea filamentelor subtiri si absorbante a stratului extern din care este fabricat, permitand astfel sa va simtiti pielea mereu uscata. Sunt discrete si invizibile sub haine, ca o a doua piele, si pot fi purtate atat in casa sau afara, fara a fi nevoie sa va imbracati cu mai multe haine.



Sunt disponibile mai multe modele din acest material: bluza de corp barbati cu anchior in V, bluza de corp femei si maieu unisex. Culori: alb sau negru. Masuri: S/M, L/XL, XXL/XXXL. Pentru a proteja materialul se recomanda spalarea manuala la 40°C.

Contacte - VENRO DIRECT:

Telefon fix: 0213360444

Telefon mobil: 0745911911

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate