COLTAR FIX ROBIN

6148 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR FIX ROBIN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Modelul de coltar fix Robin reprezinta acel corp de mobilier de mari dimensiuni conceput dupa un design simplu si interesant cu forme rotunjite si perfect viabile pentru obtinerea unui confort optim.
Practic, acest corp de mobilier este fratele mai mare al modelului de canapea 3 locuri fixa Robin.
Insa atunci cand vine vorba de confort si relaxare, acest model de coltar fix Robin reuseste sa faca fata cu succes tuturor pretentiilor in materie de confort si relaxare. Pentru o perioada cat mai lunga de timp.
Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar fix este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, al carui efect este unul mult superior.
Este imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diverse densitati.
Iar la partea de exterior, coltarul este conceput prin tapitare, cu un material de stofa rezistent la trafic intens. Si a carui nuanta este una plina de viata.
In sensul ca, respectivul model de coltar este conceput pentru a mobila anumite spatii.
Tocmai din acest motiv ne face sa credem ca acest model de coltar fix este conceput in special pentru amenajarea si mobilarea diverselor institutii publice sau a spatiilor de tip office.
Probabil ca din acest motiv, designerii au ales sa foloseasca in special materiale de stofa de culori vii.
Dincolo de acest aspect, materialul folosit pentru tapitare este combinat cu anumite cusaturi care au capacitatea de a pune in valoare coltarul. Prin simplul fapt ca acestea sunt lasate la vedere.
In alta ordine de idei este de preferat sa puneti accentul pe calitate, la un pret fara concurenta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate