CANAPEA EXTENSIBILA TWIST

5390 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA EXTENSIBILA TWIST
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapeaua extensibila Twist reprezinta cea mai inteligenta si rapida transformare din canapea in pat matrimonial si viceversa. Fiind vorba despre un sistem multifunctional ce a surprins pe marea majoritate a clientilor care au dorit sa incerce acest model de canapea extensibila.
Noul model de canapea inteligenta Twist este dotata cu doua spatii generoase create special pentru depozitarea diverselor produse textile.
Canapeaua este prevazuta si cu doua saltele de calitate care contribuie semnificativ la sporirea gradului de confort.
Saltelele acestui model de canapea sunt asezate pe somiere cu lamele activate silentios cu ajutorul sistemelor de ridicare cu pistoane. Astfel incat accesul la locul de depozitare se poate face mult mai simplu si mult mai usor.
Acest model de canapea poate fi protejat cu huse detasabile prevazute cu fermoar atat pentru sezlonguri cat si pentru perne.
Prin transformarea canapelei in pat matrimonial, noul corp de mobilier dispune si de doua noptiere, pe cat de simple, pe atat de utile.
Iar prin gradul inalt de functionalitate canapeaua Twist se poate transforma la fel de usor si in coltar cu sezlongul pe ambele parti, dupa preferinte.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate