MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING A 2 K

1060 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING A 2 K
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Iata un alt model interesant de biblioteca Kolorado conceput special pentru livingul dumneavoastra. Acesta are sifonierul in partea dreapata si vitrina in partea opusa, la mijloc este inclus corpul principal cu nise si dulap care poate deservi drept suport pentru TV, iar in partea superioara aceasta biblioteca pentru living, Kolorado este prevazuta cu un raft interesant pentru carti sau alte produse.
Biblioteca Kolorado, ca de altfel toate produsele care poarta aceasta semnatura sunt realizate din pal de calitate superioara, iar culorile alese sunt cele standard impuse de designeri.
Pentru o mai buna orientare, acest model de biblioteca ieftina Kolorado poate fi achizitionat de la WizMag, in cel mai scurt timp posibil, in functie de stocul disponibil.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate