DIVAN 3 LOCURI | MOBILA CLASICA ITALIANA DE LUX

1 RON

(Pretul contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DIVAN 3 LOCURI | MOBILA CLASICA ITALIANA DE LUX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aceste piese clasice de mobilier italian tip divan, din colectia BELLE EPOQUE art. 486, întruchipează farmecul, eleganta si bunul gunt,care rezista in timp,cu stofe de lux elegane si sculpturi în lemn realizate manual. Toate acestea pentru a crea o capodopera care se poate potrivi perfect atât într-un living de lux, camera zi cu un design clasic. Mobila poate fi compusa din trei piese cu stofe si nuante diferite, care se caracterizează prin utilizarea exclusivă a materialelor selectate cu atentie la fiecare detaliu, pentru a se asigura mobilierului nostru de lux o durabilitate perfectă a lungul timpului. Toate produsele sunt la comanda in magazilul nostru la pret de importator in Constanta.
Preturile sun orientative si pot suferi modificari.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila - produse noi

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate