MOBILA CLASICA LIVING CONSTANTA

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

MOBILA CLASICA LIVING CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobila clasica living Constanta: Set masa fixa cu scaune personalizate cu un design clasic de lux, pe care o puteti comanda ladimensiuni diferite in functie de spatul de living. Finisajul standard al colectiei CAPRI TAVOLO Art.18 Meteora, productie italiana, este rezultatul manoperei realizate manual, sofisticate si exclusive care va aduce in casa si livingul Dvs o nota de eleganta si rafinament, datotita nuantei de alb. Mobila este la pret de producator si o puteti comanda in constanta la magazinul nostru.
Preturile sun orientative si pot suferi modificari.

Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate