COLTAR LIVING MODERN LENNOX SOFT

8500 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

COLTAR LIVING MODERN LENNOX SOFT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltarul modern pentru living Lennox soft se remarca prin lipsa de simetrie ca o modalitate de a exprima stil si confort. Lennox oferă elemente de design, prin înăltimea suprafetei dorsale de sprijin ce variază în functie de pozitia scaunului. În plus, modulele exclusive, cum ar fi insulele se pretează la crearea unor linii originale, prin plasarea unul lângă cealalt, pentru a se potrivi propriul gust. Versiunea clasica a spatelui vine cu perne de dispersie si spătar simplu. Un detaliu al piciorului metalic tubular, cu un design delicat, aerisit aceasta este o reminiscentă a jocului traditional oriental din Shanghai. Disponibil cu un finisaj negru mat elegant in peste cinci zeci de nuante de stofe sau piele naturala. Coltar living colectia lennox soft disponibil la comanda la pret de importator in magazinul nostru din Constanta.
Va recomandam si colectia de mobilier italian: http://www.nobili-interior-design.ro/mobila


Dimensiuni - 260x180 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate