FOTOLIU DELIA

1173 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

FOTOLIU DELIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliu DELIADimensiuni de gabarit: L 100 x A 91 x H 77 cm.Produsul este realizat in constructie nedemontabila, din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, miez elastic din arcuri bitronconice, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, nasturi decorativi. Pernele de sezut sunt confectionate cu miez elastic din arcuri bitronconice din sirma otelita, poliuretan, chinga elastica, tapitex, minet. Spatarul este realizat din poliuretan pe chinga textila, fibra siliconizata. Fotoliul se tapiteaza cu material textil (stofa / scai) sau piele naturala, pe spatar se monteaza nasturi decorativi imbracati. Picioarele sunt din cherestea de fag , finisate cu lacuri pe baza de apa.Tip material tapiterie: Stofa grupa 9(Canada).Culoare tapiterie: bordo.Termenul de executie pentru produsele tapitate este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate