CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI NOVA 4FT

2598 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI NOVA 4FT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea extensibila 3 locuri NOVA 4FTDimensiuni de gabarit: L 238 x A 108/167 x H 86 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 196x A 156 cm.Produsul are in componenta lada pentru depozitare si este realizat in constructie semidemontabila, bratele si tablia fiind detasabile. Canapeaua este executata pe structura cu cherestea de fag, PAL, miez elastic din arcuri bitronconice din sarma otelita, poliuretan, chinga textila. Contine 5 perne mari de spatar cu dimensiunile 55 x 55 cm si 2 perne mici, cu nasturi, cu dimensiunile 45 x 45 cm. Extinderea canapelei se face astfel: se apuca panoul frontal din zona de mijloc, se ridica la un unghi de aprox 45 grade, se trage inspre fata pana cand se termina calea de culisare, se readuce in pozitie orizontala apoi se rabateaza spatarul inspre sezut. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz frecvent.Atentie:* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Observatii:*Promotia este valabila pentru comenzile online si in limita stocului disponibil existent in magazinele Elvila dinAlexandria, Bacau, Focsani, Iasi si Ploiesti.*Pentru detalii privind materialele de acoperire va rugam sa luati legatura cu consilierii de vanzari din magazine.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (savoy).Culoare: turcoaz+crem+maron.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate