COLTAR EXTENSIBIL ANGY

3674 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

COLTAR EXTENSIBIL ANGY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar ANGY extensibilDimensiuni de gabarit:L 254 x A 208 x H 86 cm.Dimensiuni pe componente:Canapea 2 locuri extensibila cu 1 brat:L 160 x A 88/160 x H 86 cm.Otoman cu lada pentru depozitare:L 208 x A 94 x H 86 cm.Perne NOVA A: 52 x 52 cm - 3 buc.Coltar extensibil format din canapea de 2 locuri cu un brat si otoman cu lada pentru depozitare. Produsul este executat pe structura cu cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, chinga textila, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, fulgi de poliuretan. Extensia este realizata dintr-un mecanism extensibil pe balama ridicatoare, carucior cu role si placa de poliuretan. Cele 3 pernute decorative sunt incluse in pret.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere, sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.* Produsul se poate executa si in varianta cu 4 pernute cilindrice decorative cu dimensiunile de 50 x 22 cm, la pretul de 2397 lei.* Optional se poate executa si Fotoliu L 92 x A 80 x H 86 cm, la pretul de 653 lei, pe grupa de material 3.* Oferta este valabila doar pentru comenzile on line.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (artemis).Culoare tapiterie: turcoaz+gri.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate