SCAUNE DE RELAXARE REL 221

649,74 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUNE DE RELAXARE REL 221
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scaunul de relaxare REL 221 este folosit in special ca si chaise lounge. Acest scaun de relaxare este ideal pentru interioarele moderne, ce debordeaza prin stil si eleganta.Sezutul a fost creat dintr-o perna foarte moale si confortabila, pentru un confort maxim si o relazxare totala dupa o zi istovitoare. Baza de crom este un plus adus designului modern, si pe langa aspectul stralucitor ii ofera stabilitate completa si da scaunului un grad sporit de robustete si durabilitate. Scaunul este tapitat cu piele ecologica de calitate superioara si dispune de un mecanism ce permite scaunului sa se balanseze, dar si sa se roteasca la un unghi de 360 de grade.Modelul scaune de relaxare REL 221 este un chaise lounge de ultima generatie, ce vine insotit de un taburet special pentru relaxarea picioarelor.Dimensiunile pentru scaune de relaxare REL 221 sunt :- Sezut scaunului se regleaza intre 45 cm si 53 cm;- Inaltimea spatarului e reglabila intre 91 cm si 97 cm;- Sezut are adancimea de 46 cm. si latimea de 57 cm.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate