CANAPEA EXTENSIBILA ROOTS WENGE ORANGE

1848 RON

(Pretul contine TVA)

De la SOMPRODUCT - Baia Mare

CANAPEA EXTENSIBILA ROOTS WENGE ORANGE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Roots nu este doar cea mai versatila si multifunctionala piesa de mobilier, ci si cea mai distractiva pe care o vei avea!

Ridica picioarele canapelei, lasa spatarul ridicat, extinde futonul primitor si ai obtinut un sezlong confortabil, pe care poti viziona un film, simtindu-te ca intr-o sala VIP de cinema.

Coboara picioarele canapelei si apropie cadrul de podea, pentru a «simti» putin din cultura japoneza, care a dezvoltat o arhitectura in comuniune cu natura, caracterizata prin flexibilitate, modularitate si minimalism.

Ridica spatarul dublu, impacheteaza salteaua si acum ai o canapea de inaltime obisnuita pe care te poti odihni in voie dupa o zi plina.

Detalii tehnice
Cadrul este din lemn de pin, umplutura din lana si spuma.

Pinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. Datorita striatiilor si pigmentilor verzi, piesele de mobilier realizate din pin sunt unice.

Colectia: Modern.

Dimensiuni canapea standard: 90 x 140 x H73 cm
Dimensiuni canapea extinsa: 200 x 140 x H18 cm
Dimensiuni saltea: 200 x 140 x H12 cm.

Contacte - SOMPRODUCT:

Telefon mobil: 0723039004

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate