CANAPEA ROSSINI 2 LOCURI FIXA

3212 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

CANAPEA ROSSINI 2 LOCURI FIXA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

*Pentru disponibilitatea in stoc a produsului comandat si pentru detalii privind culoarea materialului de acoperire va rugam sa contactati magazinul Elvila cel mai apropiat de locatia dumneavoastra.Detalii ale produsului din imagine: Canapea fixa 2 locuri ROSSINIDimensiunile de gabarit: L 198 x A 94 x H 78 cm. Canapeaua este prevazuta cu  2 perne de spatar si 2 perne pentru sezut umplute cu amestec de fibra siliconizata si fulgi de poliuretan. Produsul este realizat pe structura cu cherestea de fag, PAL , PFL , placaj, chinga, poliuretan, stofa. Picioarele produsului sunt realizate din cherestea de fag si sunt vopsite cu lac colorat pe baza de apa. Atentie:* Nu se vor folosi bratele produsului  pentru sedere sau pentru deplasarea produsului prin tragere sau impingere, aceste actiuni vor duce la deteriorarea structurii interioare a acestora.Tip material tapiterie: Stofa.Culoare tapiterie: Bej.Termenul de livrare este 30 de zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate