SET CANAPELE BURLEY 3EXT11 PIELE

12927 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SET CANAPELE BURLEY 3EXT11 PIELE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele BURLEY 3ext11Setul BURLEY este un produs ce combina eleganta si stilul cu un design contemporan, perfecta pentru interioarele clasice, cat si pentru cele moderne.Produsul are dimensiuni generoase canapeaua fiind prevazuta cu saltea extensibila ideala pentru amenajarea rapida a unui spatiu de odihna.Dimensiuni de gabarit:Canapea extensibila 3 locuri: L 216 x A 98/232 x H 92 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 185 x A 135cm.Fotoliu: L 122 x A 98 x H 92 cm/bucata.Set canapele compus din o canapea de 3 locuri extensibila si 2 fotolii fixe. Produsele sunt realizate in constructie nedemontabila, cu structura de cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, panza colorata,fibra siliconizata, fulgi de poliuretan. Canapeaua are extensie cu lamele elastice din stratificat, montate in rama metalica pliabila si prevazuta cu saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm, in husa din material textil. Extinderea canapelei pentru dormit se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se apuca manerul metalic al ramei extensiei, se ridica extensia pe panoul canapelei apoi se depliaza inspre fata. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz ocazional.Duritatea si rezistenta ansamblului este asigurata de caliatatea materialelor utilizate la realizarea sa.Culoarea pielii, te cucereste in totalitate iar pernele generoase si confortabile te invita la relaxare si visare.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 6263 lei/buc exclusiv in magazinele Elvila Baneasa, Alexandria, Ploiesti si Iasi.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!* Materialul de acoperire al produsului din imagine nu mai face parte din colectia Elvila. Va rugam sa va alegeti una din celelalte nuante prezentate in esantion.Tip material tapiterie: Piele naturala Morgana grupa 8.Culoare piele: bordo.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate