COLTAR SERENA EXTENSIBIL STOFA 3

1977 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

COLTAR SERENA EXTENSIBIL STOFA 3
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar SERENA extensibilDimensiuni de gabarit: L 252 x A 173 x H 84 cm.Dimensiuni pe componente:Canapea extensibila cu 1 brat: L 160 x A 90/158 x H 84 cm.Otoman cu lada de depozitare cu 1 brat: L 92 x A 173 x H 84 cm.Coltar extensibil realizat in constructie semidemontabila compus din 2 corpuri nedemontabile care se cupleaza intre ele prin elemente de cuplare metalice. Produsul este realizat din cherestea de fag cl B, PAL, PFL dur, aracet,chinga elastica,arcuri sinusoidale, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, fulgi de poliuretan, fibra siliconizata, panza colorata.Cele 3 pernute decorative sunt incluse in pret. Canapeaua de 2 locuri are extensie de tip sertar. Pentru extinderea canapelei, se apuca din mijlocul panoului de sub sezut, se trage inspre fata si se ridica extensia din sertar.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul de 1916 lei exclusiv in magazinele Elvila din Ploiesti, Constanta, Botosani, Iasi.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (savoy).Culoare: Maro+crem.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate