COLTAR ADA EXTENSIBIL STOFA

1167 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
COLTAR ADA EXTENSIBIL STOFA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar ADA extensibilDimensiuni gabarit: L 223 x A 170 x H 78 cm.Dimensiuni pe componente:Canapea de 2 locuri cu 1 brat: L 117 x A 106 x H 78 cm.Otoman: L 106 x A 170 x H78 cm.Taburet: L 100 x A 62 x H 42 cm.Coltar extensibil realizat in constructie semidemontabila din cherestea de fag cl B, PAL, PFL dur, aracet, arcuri sinusoidale, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, corovin, fulgi poliuretan. Coltarul are in componenta 5 perne de spatar detasabile cu dimensiunile 68 x 48cm si 3 perne de spatar cu dimensiunile 48 x 48 cm.Atentie: Imaginea este cu titlu de prezentare. Stofa produsului din imagine nu mai este disponibila momentan.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 1167 lei/buc exclusiv in magazinul Elvila din Iasi.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (artemis) + piele ecologica grupa 3.Culoare tapiterie: maron+bej.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate