CANAPELE DEHUSABILE EXTENSIBILE PERFECT

5520 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE DEHUSABILE EXTENSIBILE PERFECT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Reducere de 25% pentru seturile disponibile in stoc. &nbsp Acest set reprezinta cu adevarat un avantaj major pentru fiecare locuinta. Patul extensibil de care beneficiaza acest model este extrem de rezistent si confortabil, fiind recomandat pentru folosirea zilnica. Avantajele patului extensibil sunt structura extrem de solida si salteaua gen relaxa. Setul este complet dehusabil, husele putand fi comandate pe diferite stofe si culori, in functie de locuinta dumneavoastre. Husele sunt de calitate superioara, fine si rezistente la spalare si pot fi comandate mai multe huse pentru fiecare coltar cumparat. Modelul beneficiaza de o lada de depozitare pentru asternuturi.&nbsp Modelul este foarte elegant el putind fi folosit atat in sufragerii si camere de zi, dar datorita sistemului de extensie avansat, modelul poate inlocui cu succes paturile clasice, putand fi astfel folosit si in dormitoare.Dimensiune pat extins 140x190cm.Puteti admira aceste canapele extensibile showroom-ul din Bucuresti .

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate