CANAPELE STOFA TOLEDO

3690 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE STOFA TOLEDO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Canapele din stofa TOLEDOUn coltar istet pentru spatii mici. Mob&amp Deco vine pe piata cu solutii pentru cei &nbsp ce-si doresc un coltar de dimensiuni reduse pentru spatii limitate. Toledo- extrem de practic si confortabil datorita tetierelor reglabile si pernelor de pe spatar, extensibil si dehusabil, acest model dispune de o mica lada de depozitare unde veti gazduii cu usurinta paturica si revistele dumneavoastra preferate. Pe o structura de lemn masiv si otel, Toledo este extrem de rezistent iar in ceea ce priveste tapiteria acestui model va lasam pe dumneavoastra sa va jucati dupa bunul plac cu peste 15 tipuri de stofe cu care va stam la dispozitie in magazinele noastre de prezentare.Dimensiune pat extins 195*130.Optional, pentru cresterea confortului in timpul somnului, va oferim posibilitatea de e achizitiona o saltea topper din spuma poliuretanica sau spuma de memorie cu grosimea de 5cm.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate